top of page

La columna vertebral del nostre centre són les classes de ioga. Fent diferents enfocaments segons grups d'edat i necessitats personals.

En l'espai de creixent amb el ioga, tenim ioga per embarassades, ioga en família, per a infants, per a adolescents i també realitzem sessions de ioga en centres educatius sensibilitzats en l'educació integral de l'infant.

Pels adults tenim un ampli horari de classes setmanals de ioga, un espai de meditaciói un dia de pràctica de Katsuguen-YukiHi ha seminaris amb enfocaments més específics, com els cursos d'iniciació al ioga, d'aprofundiment del ioga, de ioga Nidra o Mindfulness entre d'altres.

L'escola de formació de professors de ioga és una part important del centre, on es dóna la possibilitat de formarse durant 4 anys per ser professor de ioga.

Per últim, disposem de sessions personalitzades, per tal d'acollir aquelles necessitats més personals, tant en l'àmbit del ioga, sessions individuals de ioga, com en el món del creixement personal, a les sessions d'espai terapèutic.

 

QUÈ FEM 

Aura Ioga és un espai on parar, regenerar i prendre consciència d’un mateix. A través del ioga i d’altres tècniques i teràpies, oferim eines per cuidar la salut i millorar en l’autoconeixement. 

 
Reconnectar
bottom of page