top of page

 
VISITES AYURVEDA amb el Dr. DINU
 

Durant una consulta d'Ayurveda Tradicional, mitjançant la lectura del pols (meridians) i deferents preguntes, el professional busca informació per poder fer un diagnòstic de salut i cercar el corresponent abordatge terapèutic. La consulta ayurvédica, no pretén substituir el diagnòstic ni el tractament del seu metge, la seva única missió és informar sobre el punt de vista ayurvèdic dels hàbits alimentaris i rutines diàries a incorporar en el dia a dia per millorar la salut. 

 
DOCTOR DINU
 

El Dr Dinu Raj, es va llicenciar en Medicina Ayurveda i cirugia per la Facultat de Ciències de la Salut de la Universitat de Kerala, Índia del 2005 al 2011. Va continuar els seus estudis realitzant una formació de postgrau a l'Institut de Sre Narayana, exercint com a metge i desenvolupant estudis i investigació en els àmbits de les Teràpies Ayurveda, la medicina preventiva, obesitat, prolapses dels discos intervertebrals, els trastorns de salut per l'estil de vida, rejoveniment, entre d'altres. 
 

Des del 2015 treballa en diferents punts d'Espanya i d'Andorra, com a doctor especialista i docent. Va treballar principalment com a consultor ayurvèdic a l'hospital Avantmedic de Lleida Pirineus, durant 4 anys. Ara exerceix com a director mèdic a Portalvi Centre de Salut, Girona. 


"Quan l'alimentació és dolenta, la medicina no funciona; quan l'alimentació és bona, la medicina no és necessària"

Proverbi ayurveda

 

 
VISITES
 

Dissabtes de 9.30 a 18.30h

16 de setembre del 2023

25 de novembre del 2023

10 de febrer del 2024 (només matí de 9:30h a 15h)

13 d'abril del 2024

15 juny del 2024

20 juliol 2024

Consultar disponibilitat trucant al 938720951 o escrivint a auraioga@auraioga.cat 

 
LLOC
 

Masia de les Oliveres, Sant Fruitós de Bages

bottom of page