top of page

 
VISITES AYURVEDA amb el Dr. DINU
 

Durant una consulta d'Ayurveda Tradicional, mitjançant la lectura del pols (meridians) i deferents preguntes, el professional busca informació per poder fer un diagnòstic de salut i cercar el corresponent abordatge terapèutic. La consulta ayurvédica, no pretén substituir el diagnòstic ni el tractament del seu metge, la seva única missió és informar sobre el punt de vista ayurvèdic dels hàbits alimentaris i rutines diàries a incorporar en el dia a dia per millorar la salut. 

 
DOCTOR DINU
 

El Dr Dinu Raj, es va llicenciar en Medicina Ayurveda i cirugia per la Facultat de Ciències de la Salut de la Universitat de Kerala, Índia del 2005 al 2011. Va continuar els seus estudis realitzant una formació de postgrau a l'Institut de Sre Narayana, exercint com a metge i desenvolupant estudis i investigació en els àmbits de les Teràpies Ayurveda, la medicina preventiva, obesitat, prolapses dels discos intervertebrals, els trastorns de salut per l'estil de vida, rejoveniment, entre d'altres. 
 

Des del 2015 treballa en diferents punts d'Espanya i d'Andorra, com a doctor especialista i docent. Va treballar principalment com a consultor ayurvèdic a l'hospital Avantmedic de Lleida Pirineus, durant 4 anys. Ara exerceix com a director mèdic a Portalvi Centre de Salut, Girona. 

1/1

"Quan l'alimentació és dolenta, la medicina no funciona; quan l'alimentació és bona, la medicina no és necessària"

Proverbi ayurveda

 

 
VISITES
 

Ens visita un cop al mes a la Masia de les Oliveres.

 

Propera data: Dissabte dia 26 de novembre del 2022

 

Consultar disponibilitat a secretaria. 

bottom of page