ACTIVITATS

IOGA A CASA DURANT EL CONFINAMENT

Aquesta secció neix com a iniciativa de mantenir una connexió entre tots nosaltres i les eines que s'ofereixen el centre, per millorar el benestar personal. Ara més que mai, necessitem mantenir la cura i responsabilitat envers la nostra salut, en el terme més ampli possible, i creiem que treballar amb la veu, la vibració i l'estil de ioga amb el qual un està habituat, és fonamental, ajuda a activar la memòria corporal i vibracional, facilitant enormement l'aprofundiment i els beneficis en el treball. Esperem que aquests àudios i vídeos t'ajudin estar en equilibri i pau. Om Shanti

IOGA

Sessions grupals de IOGA INTEGRAL, que incorpora aspectes del Hatha Yoga (ioga físic), Raja Yoga (ioga mental) i Gnana Yoga (ioga del coneixement), entre d'altres influències, amb la intenció d’aportar eines i aprenentatges que ens permetin viure de forma més conscient i plena el nostre dia a dia.

CREIXENT AMB EL IOGA

Aquest espai inclou la cura del ser humà, des que està al ventre de la mare, passant per la infantesa i adolescència. Acompanyant als infants i famílies en aquestes etapes de grans els canvis evolutius. 

KATSUGUEN-YUKI

Les pràctiques de katsugen i de yuki són molt senzilles però de gran valor. Ens conviden a atendre i a acompanyar conscientment el moviment espontani i la sensibilitat en la comunicació i connexió, com a font de curació. 

MEDITACIÓ

Espai per a practicar la meditació alternant sessions de silenci, basades en les pràctiques del Mindfulness, amb pràctiques de Nada ioga, el ioga del so. 

Please reload

Aura Ioga C/ Pompeu Fabra 13 2n 2 08242 Manresa

Telèfon 938720951

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon