ACTIVITATS

IOGA

Sessions grupals de IOGA INTEGRAL, que incorpora aspectes del Hatha Yoga (ioga físic), Raja Yoga (ioga mental) i Gnana Yoga (ioga del coneixement), entre d'altres influències, amb la intenció d’aportar eines i aprenentatges que ens permetin viure de forma més conscient i plena el nostre dia a dia.

CREIXENT AMB EL IOGA

Aquest espai inclou la cura del ser humà, des que està al ventre de la mare, passant per la infantesa i adolescència. Acompanyant als infants i famílies en aquestes etapes de grans els canvis evolutius. 

IOGA ON-LINE

Entenent les necessitats de les persones i de la societat actual, oferim una sessió de pràctica on-line de forma presencial o en diferit.

La quota d'aquesta activitat inclou la possibilitat d'assistir dos dies presencials al centre, per tal de poder corregir i ajustar la pràctica a les necessitats de les cada participant.

IOGA A CASA

Aquesta secció va néixer durant el confinament pel Covid19, i és mantenen alguns dels vídeos on-line, per tal de continuar oferint la possibilitat de practicar aquestes sessions i anar aprofundint amb la pràctica. Esperem que aquests àudios i vídeos us ajudin mantenir l'equilibri i l'estat de pau.

Om Shanti

MEDITACIÓ

Espai per a practicar la meditació alternant sessions de silenci, basades en les pràctiques del Mindfulness, amb pràctiques de Nada ioga, el ioga del so. 

SESSIONS PERSONALITZADES

Sessions de psicologia amb Màrcia Cecchini, sessions de teràpia amb Carme Sala i sessions personalitzades de ioga. 

KATSUGUEN-YUKI

Les pràctiques de katsugen i de yuki són molt senzilles però de gran valor. Ens conviden a atendre i a acompanyar conscientment el moviment espontani i la sensibilitat en la comunicació i connexió, com a font de curació. 

Please reload

Aura Ioga C/ Pompeu Fabra 13 2n 2 08242 Manresa

Telèfon 938720951