top of page

 
GUIA 

 

Màrcia - Anahata Dana

Psicòloga, especialitzada en Mindfulness i professora de ioga. Amb llarga trajectòria personal en la pràctica de meditació. Apassionada de l'autoconeixement, dels retirs de silenci i de la meditació. 

 
PRACTICA DE MINDFULNESS (MEDITACIÓ VIPASSANA)

Guia Màrcia- Anahata Dana
 

 
Veure les coses com realment són.
 

La pràctica del Mindfulness (meditació Vipassana) és una tècnica que consisteix a mantenir l'atenció plena, del què està passant mentre passa, mitjançant una connexió profunda entre la ment i el cos.

Dirigit a quelsevol persona que desitgi un acompanyament d'una guia presencial en aquestes eines, i de la força de la Sangha (del grup).

 

Portem l'atenció plena a les experiències, pensaments, emocions i sensacions que sorgeixen en el moment present. Practiquem: 

1. Consciència plena de la respiració: Observar la respiració, ens permet ancorar-nos en el present i començar a notar els pensaments i les sensacions que sorgeixen.

2. Acceptació sense judici: Observem sense judici, amb acceptació, reconèixent i permetent sensacions, pensaments i emocions, i acollint-les amb amorisitat i sense resistència.

3. Observar sense rebutjar ni aferrar-se a res: Connectem amb el procés de la impermanència: tot neix, s'espandeix, es difumina i desapareix.

 

4. Reducció del pilot automàtic: Sovint, les nostres ments estan en "pilot automàtic", divagant en el passat o el futur en lloc d'estar presents en el moment actual. La pràctica del mindfulness ens ajuda a reduir aquest comportament automàtic i a centrar-nos més en l'ara.

L'objectiu principal del mindfulness és cultivar una major consciència de si mateix i de l'entorn, reduir l'estrès i la reactivitat emocional, i promoure un major benestar i satisfacció a la vida.

 
HORARIS I DATES
 

 

1 divendres al mes, de 20 a 21h.

(Presencial i en directe via meet)

20 d'octubre: Atenció plena al cos i a la respiració
10 de novembre: Desactivant el pilot automàtic 
1 de desembre: Atenció plena a la ment i a les seves identificacions.
19 de gener: Aturant la reactivitat, consciència testimoni. 
9 de febrer: Atenció plena al món emocional. 
8 de març: Cultivar la felicitat
12 d'abril: Cultivar l'autocompassió
17 de maig: Atenció plena en la quotidianitat
14 de juny: Atenció plena a les relacions

 
PREUS CURS COMPLET
 

Alumnes 100 euros 

No alumnes 150 euros

bottom of page