top of page

 

CREIXENT AMB EL IOGA

IOGA AMB NADONS

Activitat dirigida a les mares o pares i als seus nadons, realitzant una activitat conjunta, amb música, contacte, descobriment, joc, moviment, respiració i calma. Reforçant la connexió mare/pare i nadó, estant present, respectant i harmonitzant els bioritmes. 

IOGA I EMBARÀS

La pràctica del ioga permet espais per connectar de forma profunda i conscient amb el propi cos i amb el nadó. Els treballs de respiració milloren les funcions corporals vitals, augmentant el nivell d'energia i de salut, sent de molta utilitat durant l’embaràs, els asanes adaptats a cada trimestre permetran matenir el cos amb un to adequat i lliure de tensions i bloquejos.

Practicant les tècniques de relaxació, visualització i meditació, s'assoleixen estats de calma i serenitat, que s'aprenen a evocar sempre que es necessiten. Propiciant una gestació conscient, en un estat de salut i benestar.

IOGA EN FAMÍLIA

El ioga en família ens proporciona una altra manera de compartir un moment amb els nostres fills, creant vincles familiars i descobrint el nostre cos: mitjançant la realització d'assanes (que afavoreixen el desenvolupament psicomotriu, la flexibilitat, control muscular i la coordinació), instaurant patrons respiratoris adequats (mitjançant exercicis de pranayama), i bons hàbits de relaxació i concentració.

IOGA PER A INFANTS

Els nens aprenen per imitació, integrant l’experiència viscuda, però sobretot aprenen jugant. A les classes amb nens s’utilitzen imatges, sons, contes i jocs per crear les postures. Així, ens convertirem en arbres posant-nos sobre una cama i aixecant els braços, que seran les branques, cap el cel. I jugant estarem treballant l’equilibri, l'estirament, la concentració i la imaginació.

IOGA PER ADOLESCENTS

Les classes de ioga amb adolescents inclouen treball amb el cos físic a partir de karanes i asanes i escalfaments amb música per tal d’explorar i permetre el desbloqueig del cos, l’augment de la flexibilitat i la força i millorar la postura corporal. A la vegada aquest treball pretén oferir una perspectiva interna reforçada, ajudant a desenvolupar l’auto-imatge i l’acceptació d’un mateix aportant seguretat i autoestima.

Please reload

bottom of page