IOGA PER EMBARASSADES amb la Màrcia

1/1
 
Creant vincles

 

BENEFICIS

  •    Consciència profunda del cos i del procés de gestació.

  • Suavitza símptomes: vòmits, nàusees, retenció de líquids, mals d’esquena, cansament.

  • Afavoreix la recureració del cos després del part.

  • Canalitza les emocions abans i després del part.

  • Aporta seguretat a la futura mare.

  • Proporciona contacte amb dones en la mateixa situació que tu.

  • Permet donar i rebre.                                                         

Per què és beneficiós practicar ioga durant l'embaràs?

Augmenta la consciència profunda del cos, afavorint l'adaptació als canvis i suavitzant els símptomes propis de l'embaràs. Amb pràctiques de respiració i consciència corporal, es propicia un estat de calma i equilibri intern, que afavoreix el vincle amb el nadó i dona seguretat a la futura mare. El ioga ens prepara pel treball de part i ajuda a la recuperació postpart.

La pràctica en grup ens permet compartir dubtes i vivències amb altres mares en procés de gestació.

Aquesta és una bona època per iniciar un procés d'autocura i consciència. En el moment de la gestació, biològicament, hi ha una major sensibilitat i connexió amb el cos, oportunitat per millorar en l'autoescolta i autoconeixement. Desenvolupant sensibilitat, vincle i intuïció, cap a una mateixa i cap al nadó. Reconèixer les pròpies necessitats i mantenir-se connectada amb el cos, afavorirà un major benestar tant a nivell físic com mental.

A les classes treballem la respiració, que ens ajudarà a millorar les funcions corporals vitals, augmentant el nivell d'energia i de salut, i per gestionar la tensió física o mental durant l'embaràs i en el moment del part. Practiquem asanas adaptats a cada trimestre, per mantenir el cos amb un to adequat, flexible i lliure de tensions i bloquejos. També s'inclouen tècniques de relaxació, visualització i meditació, que permeten estats de calma i serenitat, que s'aprenen a evocar a fora l'aula, en el moment que es necessita. Propiciant una gestació conscient, en un estat de salut i benestar, per la mare i el nadó.

 

HORARI

Dilluns de 9:15h a 10:30h
Dimarts de 16h a 17:15h

(necessari un mínim de 6 alumnes per obrir el grup)