IOGA PER EMBARASSADES
 

1/1
 
Creant vincles

 

BENEFICIS

  •    Consciència profunda del cos i del procés de gestació.

  • Suavitza símptomes: vòmits, nàusees, retenció de líquids, mals d’esquena, cansament.

  • Afavoreix la recureració del cos després del part.

  • Canalitza les emocions abans i després del part.

  • Aporta seguretat a la futura mare.

  • Proporciona contacte amb dones en la mateixa situació que tu.

  • Permet donar i rebre.                                                         

Per què és beneficiós practicar ioga durant l'embaràs?

Augmenta la consciència profunda del cos, afavorint l'adaptació als canvis i suavitzant els símptomes propis de l'embaràs. Amb pràctiques de respiració i consciència corporal, es propicia un estat de calma i equilibri intern, que afavoreix el vincle amb el nadó i dona seguretat a la futura mare.

El ioga ens prepara pel treball de part i ajuda a la recuperació postpart. La pràctica en grup ens permet compartir dubtes i vivències amb altres mares en procés de gestació.

Aquesta és una bona època per iniciar la pràctica del ioga, ja que en el moment de la gestació, hi ha una major sensibilitat i connexió amb el cos, qualitats que ens ajuden a millorar l'escolta i el coneixement del propi cos, desenvolupant sensibilitat, intuïció i vincle cap a una mateixa i cap al nadó. Reconèixer les pròpies necessitats, tenir-ne cura i mantenir-se connectada amb el cos, millora la salut física i psíquica.

A les classes treballem la respiració, millorant les funcions corporals vitals, augmentant el nivell d'energia, i disponants de valuoses eines per gestionar la tensió física o mental durant l'embaràs i en el moment del part. Practiquem asanas adaptats a cada trimestre, per mantenir el cos amb un tonificat, però alhora flexible i lliure de tensions i bloquejos. També s'inclouen tècniques de relaxació, visualització i meditació, que permeten entrar en estats de calma i serenitat, propiciant una gestació conscient, en un estat de salut i benestar, per la mare i el nadó.

 

HORARI

Divendres 11.15 a 12.15h