top of page
Shiva Team

Equip Aura Ioga Manresa: de l'arrel a la corona.
Lídia Rosell - Chetana, Mireia Vila, Rosó Menoyo, Màrcia Cecchini i Alba Sanfeliu.
 

 

NOSALTRES

Equip Manresa
 
... si vols arribar lluny, camina acompanyat!

Aura Ioga és un centre de salut integral, dedicat al creixement i desenvolupament humà des del 1976.

Amb més de 45 anys d'experiència, la nostra motivació, ha estat apropar el ioga a les necessitats de les persones.  

El ioga ens ofereix un ampli ventall d'eines per millorar la nostra salut física i mental.

- Les asanas (postures físiques) i els pranayamas (les tècniques de respiració), ens permeten mantenir un cos equilibrat: flexible i fort a la vegada, lliure de toxines i ple de vitalitat.

- Amb una atenció focalitzada en la pràctica i progressant en la meditació, ens permet disminuir el soroll mental, connectar amb la nostra creativitat i autenticitat, assolint una ment serena, calmada i enfocada.

- Les pràctiques de relaxació ajuden a contrarestar els efectes d'una vida agitada i plena de tensions, reforçant el nostre sistema calma, que ens permet tenir una actitud de seguretat, obertura i connexió davant la vida.

- La seva pràctica continuada, millora l'autoconeixement i permet progressar en el camí del creixement personal. Connectar amb la nostra verdadera essència, dona sentit a la nostra vida i ens permet sentir la joia d'estar viu.

El ioga és patrimoni de la humanitat, integrar la seva pràctica en el dia a dia, millora enormement la qualitat de vida de les persones.  

Amb els anys, el centre ha anat incorporat altres activitats com: l'escola de formació de professors, retirs de ioga, cursos d'iniciació i aprofundiment, ioga especific per diferents etapes de la vida, ioga on-line, katsuguen i teràpies personalitzades, diferents formats que ens permeten acostar les eines del ioga a les diferents necessitats de les persones.

bottom of page