top of page

 
FLOW YOGA amb Georgina Riera

 
La pràctica esdevé en una dansa, de connexió entre el cos, la respiració i la ment. 
 

Estil de ioga dinàmic, enèrgic i relaxant, a parts iguals.

Durant aquestes sessions realitzem seqüències d'asanes fluides i coordinades amb la respiració.Cada variació està connectada a la següent a través d'una successió de moviments i de transicions sincronitzades sempre mitjançant la respiració.

En aquest estil, la ment segueix atentament la lenta, suau i controlada respiració ujjayi del ioga. La unió del cos i de la ment succeeix a través d'aquesta respiració com a arnés.

El fet d'integrar les funcions de la ment, del cos i de la respiració en un mateix moment en el temps, fa d'aquest estil una via de connexió, ja que amb el temps i l'experiència, la pròpia seqüència s'acaba convertint en una meditació en moviment.

A part de tots els beneficis de la pròpia pràctica del ioga, durant aquestes sessions dinàmiques mouràs la teva energia cap al goig i l'alegria de viure, aprenent a dansar amb la vida amb més confiança i lleugeresa, i amb més pau al cor.

Totes les sessions consten d'un centrament a l'inici, a continuació es realitza la seqüència i s'acaba amb una bonica i necessària relaxació final, per integrar tots els beneficis de la pràctica.

No es requereix cap experiència prèvia per poder fer les classes.

Al llarg del viatge a l'estoreta la professora va donant diferents opcions perquè cadascú adapti la pràctica al seu present.

 
HORARIS

 

Tots els dimarts de 15:30 h a 16:45 h

 
MASTER CLASS
 

 

Divendres 27 de setembre de 19 a 20:30h

bottom of page