IOGA INTEGRAL

1/1
 
Integració i harmonia entre el cos, ment i esperit

Una bona pràctica del ioga és eficaç en problemes de mal d'esquena, asma, irregularitats intestinals, migranyes, desajusts del sistema immunitari, estrès, angoixa, depressió, insomni així com en altres trastorns psicosomàtics.

Però sobretot, ens permet mantenir-nos connectats amb la pròpia essència i necessitats, estant presents en la pròpia vida, propiciant la pau amb un mateix i amb els altres. 

La paraula Ioga significa 'unió', amb un mateix, entre cos i ment i amb el tot.

A Aura Ioga treballem el 'Ioga Integral', fent un enfocament complert, propi i adaptat a les demandes del ritme de vida actual. 'Hatha Yoga' treballa el cos físic i la respiració, 'Raja Yoga' la concentració i la ment, 'Kundalini Yoga' l'energia, 'Mantra Yoga' la vibració a través del so i 'Gñana Yoga' el coneixement.

Comencem les sessions amb un espai de centrament, on aterrar la ment al present. Aprenem a desbloquejar el cos, a eliminar les tensions acomulades al llarg del dia o setmana, i quan hem assolit una major harmonia entre la ment i el cos, iniciem el treball amb assanes i karanes, coordinant-hi la respiració. Acabem les sessions amb pràctiques de relaxació o meditació. 

A mesura que es va aprofundint en la pràctica, el ioga permet endinsar-se des del pla físic al pla més mental i espiritual. Eduquem la ment per estar al present, per observar i adonar-se del que emergeix moment a moment, desenvolupant la consciència dels processos més físics, com poden ser les sensacions corporals, als més subtils, com poden ser els pensaments, les emocions o estats profunds de consciència. Emergeix una major claredat i coneixement sobre un mateix i els altres, assolint estats de major equilibri i benestar.