top of page

 
CURS DE CHAKRES 
 
Amb Lídia Rosell-Chetanananada Saraswati Ma
 

“L'evolució és un procés sistemàtic a través del qual aprenem a harmonitzar-nos a nosaltres mateixos i a desenvolupar l'habilitat d'expressar les nostres característiques de manera òptima i creativa”

Swami Niranja Saraswati

 

 

“Eines per despertar"


DATES I HORARIS
 

Xerrada Informativa

Data: 2 de setembre

Hora: 17:30h de la tarda

Lloc: Graner de Les Oliveres (Sant Fruitós de Bages)
 

Dates del curs

Un dimarts al mes, d'octubre a juny.

De 18:30h a 20:30h.

18 d'octubre, 29 de novembre, 27 de desembre, 24 de gener, 28 de febrer, 21 de març, 18 d'abril, 16 de maig i 13 de juny (cloenda)

 
PREUS

Alumnes d'Aura Ioga 240€

No alumnes 270€

 
LLOC
 

Aura Ioga Sant Fruitós de Bages

Masia de les Oliveres


PROGRAMA
 

- Cada mes s'aprofunditzarà en un chakra diferent (Ajna, Mooladhara, Swadhisthana, Manipura, Anahata, Vishuddhi, Bindu, Sahasrara i el darrer mes farem integració i cloenda)

 

- Aprendrem tècniques especifiques per a purificar, equilibrar i energitzar cada un dels chakres. Com poden ser treballs amb mudres, yantras, bandhas, pranayamas, asanas i pràctiques meditatives.
 

- Tècniques que ens permetran equilibrar la nostra energia i ajudaran a tenir un bon potencial energètic a cada chakra, o totes les seves funcions associadades, se'n veuran afavorides. 

- Prendre consciència sobre el nostre nivell energètic, aprofundir en el coneixement de l'Energia Kundalini i aprendre un treball sistemàtic per poder-la anar despertant.
 

"Solament quan equilibrem i despertem harmònicament els nostres chakres, descobrirem el sentit de la nostra vida"

 

Chetanananda Saraswati Ma


A QUI VA DIRIGIT
 

Aquest és un curs pensat per a professors de ioga que han acabat la formació de professors a Aura Ioga, i que tenen ganes de continuar ampliant i aprofundint els coneixements de la ciència del yoga. 

 

Cada any, en finalitzar els 4 anys de formació de professors, els alumnes ens transmeten la seva tristesa i nostalgia, al perdre un espai formatiu continuo i d'ensenyament del yoga en profunditat. Per aquest motiu, aquest any ampliem una formació avançada pels alumnes que han acabat la formació.

bottom of page