top of page

 
CURS DE EFT TAPPING
(Tècniques d'alliberació emocional)

 
Amb Georgina Riera
 

Aquest és un taller introductori al EFT Tapping.

Una fantàstica técnica d’alliberació emocional i re-programació subsonscient, que ens ajuda a apropar-nos a les nostres emocions, des de l’acceptació i el respecte necessàris,  per després poder alliberar-les i canalitzar-les cap a l’estat de pau, salut i benestar desitjat.

 

“Una gran eina d’autogestió a la vida quotidiana"


ESTRUCTURA DEL TALLER
 

•    Introducció al món de les emocions
•    Explicació de la Tècnica EFT Tapping
•    Pràctica de EFT 
•    Sessió de Ioga Suau

 
DATA I LLOC
 

 

Dia: Dissabte 25 de novembre de 2023

Horari: 10 a 14h

Lloc: Aura Ioga Manresa

 
PREUS

 

Alumnes i ex-alumnes d'Aura Ioga 35€

No alumnes 40€


TALLER INTRODUCTORI -VIVENCIAL
 

 

Tot i que com a ésser humans, part important de la nostra grandesa és la capacitat de sentir i experimentar emocions, sovint no sabem que fer-ne i moltes vegades considerem les emocions com el problema, sent en canvi la solució.

En aquest taller ens aproparem al món de les emocions amb una mirada curativa i d’empoderament. 

Entendràs el joc emocional i descobriràs el poder de transformació que hi ha darrera de les emocions negatives, difícils o incòmodes de sentir. 

Aprendràs la tècnica de Tapping, que et serà una gran aliada en el camí per alliberar qualsevol dolor, físic, mental o emocional i canalitzar la teva pròpia energia cap l’estat de pau, salut i benestar desitjats. 

Al final del taller gaudirem d’una bonica sessió de ioga suau, per relaxar cos i ment, i integrar tot el treball realitzat.


A QUI VA DIRIGIT
 

 

Dirigit a tota persona que vulgui aprendre a gestionar les seves emocions amb una técnica d’auto aplicació, senzilla i molt efectiva.
No cal tenir cap tipus d’ experiència prèvia.


IMPARTEIX
 

Georgina Riera

 

Ioguini que inicia el seu camí espiritual a l’escola Aura Ioga l’any 2009, on es forma com a professora i realitza un procés molt transformador que desperta en ella les ganes de compartir la pràctica amb altres persones amb ganes de connexió, creixement i llibertat interior.

Facilita classes i tallers de creixement personal des de l’any 2010. Al llarg dels últims anys ha ampliat la seva formació i s’ha endinsat en les tècniques d’alliberació emocional, essent actualment facilitadora de EFT Tapping. 
 

bottom of page