top of page

 

APROFUNDINT EN YOGA NIDRA

Amb Danilo Hernández 

 

 

"El son conscient"

DATES
 

Divendres 1 de març de 20h a 22h

Dissabte 2 de març de 9h a 13h i de 16h a 20h

Diumenge 3 de març de 10h a 14h

 
PROGRAMA

 

Diririgit a professors de yoga, estudiants i practicants coneixedors del Yoga Nidra.

 

Desenvolupament teòric-pràctic del Mètode de Yoga Nidra en totes les seves dimensions:

 

  • Annamaya Nidra

  • Pranamaya Nidra

  • Manomaya Nidra

  • Vijñanamaya Nidra

  • Anandamaya Nidra

  • Asmitamaya Nidra

 
PREUS

General 160 euros

Alumnes d'Aura Ioga 150 euros

Alumnes de l'escola de formació de professors 130 euros

 
LLOC

 
INSCRIPCIONS

 

OBERTA LLISTA D'ESPERA!!!

Per més info trucar al 938720951

“Yoga Nidra és un mètode sistemàtic per a induir a una profunda relaxació física, mental i emocional. Yoga Nidra vol dir somni conscient, és un estat mental entre la vigília i el somni. Quan practiques Yoga Nidra obres les fases profundes de la teva ment ( subconscient i inconscient). Pots canviar la natura de la teva ment, curar-te malalties i restaurar el teu geni creatiu”.


Swami Satyananda Sarawati

“Moltes són les tècniques que realitzen la purificació, transformació i desenvolupament de l'Ésser Humà. Algunes són molt atractives, espectaculars o exigents. Altres inclouen complicats rituals, elements simbòlics o parafernàlies. També hi ha pràctiques molt cridaneres que prometen efectes meravellosos i el resultat final del qual sol ser “molt soroll i poques nous”. Altres en canvi treballen profundament des del silenci i la naturalitat. L'admirable del Mètode Yoga Nidra és que transforma i desenvolupa el individu de forma plàcida i senzilla, mitjançant la relaxació de totes les estructures del cosment”.


Swami Digambarananda (Danilo Hernández)

 
DANILO HERNANDEZ
 

Danilo Hernández va començar la pràctica del ioga de forma autodidàctica als 16 anys.

Deixeble de Sw. Satyananda i Sw. Niranjanananda. Dedicat a l'ensenyament del ioga des de 1975. Actualment dirigeix "Bindu" Escola de Ioga de Chamartín, a Madrid.

És professor de ioga titulat per la "Sivananda Yoga Vedanta Forest Academy "del Quebec, Canadà, en 1975. Des de 1984 roman vinculat a la Bihar School of Ioga de Munger, Índia.

El 1993 va ser reconegut com a Yogacharya (mestre de ioga) per la Bihar School of Ioga i l'International Yoga Fellowship Movement.


Des de fa anys, dirigeix ​​regularment cursos i seminaris de ioga a diferents ciutats espanyoles i de Sud-amèrica.

És autor del llibre "Claves del Yoga", obra de gran interès per oferir una síntesi completa dels ensenyaments del ioga, exposades de manera sistemàtica, objectiva i clara. Aquest any ha publicat el seu segon llibre "Consciencia Desnuda" on es presenta la pràctica meditativa com un procés d'investigació vivencial, i com una via de descobriment a través de l'experiència personal.

Swami Digambarananda destaca per la seva gran precisió, profunditat i sentit de l'humor. L'enfocament realista que ofereix sobre el ioga permet que la pràctica del ioga pugui reflectir-se en la nostra vida quotidiana, projectant-se en tot el que fem i vivim.

bottom of page