top of page
1/1
 
El Yoga, donant forma a tota una vida.  

 
FORMADORA, ADJUNTES I COL·LABORADORS EXTERNS
 

 

FORMADORA: Lídia Rosell - Swami Chetanananda Sarawsvati (al centre de la imatge) 

Mestra de yoga des de 1976, i directora del seu centre des de 1982. Des de l'any 2001 és també formadora de professors de yoga.

Segueix el mètode Satyananda Yôga. Durant els seus viatges a l'India ha visitat els Ashrams de Rikhia i Munger, rebent les ensenyances de Swami Satyananda, i del seu deixeble, Swami Niranjarananda.

Responsable del cursos de formació de professors que anualment s'inicien al centre Aura Ioga i coordinadora dels seminaris per a professors de yoga ja titulats, per aprofundir i ampliar coneixements.

 

PROFESSORES ADJUNTES:

Màrcia - Anahata Dana (a la dreta de la imatge): Mestre de ioga, psicòloga i professora de Hatha Yoga des de 2005. Col·labora a l'escola de formació de professors, impartint la teoria i pràctica d'assanas, així com realitzant seminaris de meditació i psicologia. 

Ajna Vamadeva (a l'esquerra de la imatge):​ Mestre de ioga, biòloga i reflexoterapeuta podal. Professora de Hatha, Raja i Kriya Yoga tradicional (nivell inicial, intermig i avançat). Ashtangha Yoga Teacher (primera i segona sèrie). Col·labora a l'escola de formació de professors en la teoria i pràctica dels asanas.

 

COL·LABORADORS EXTERNS (SEMINARIS ANUALS): 

Danilo Hernández - Swami DigambaranandaSwami, divulgador i reconegut professor de ioga, que realitza un seminari anual en temes d'aprofundiment.

Josep Maria Duch - Aurobindo Das: Filòsof, imparteix els Sutras de Patanjali i filosofia del ioga

Lluís Torné: Osteòpata i professor de yoga. Imparteix temes de salut, anatomia i yoga terapèutic.

Dr. Dinu. Doctor Ayurveda Hindú. Imparteix la formació d'Ayurveda i realitza visites mèdiques al centre.

 
ALTRES FONTS D'INSPIRACIÓ
 

bottom of page