FORMADORA I PROFESSORS COL·LABORADORS

1/1
 
El Yoga, donant forma a tota una vida.  

 

FORMADORA: LIDIA ROSELL:

Mestra de yoga des de 1976, i directora del seu centre des de 1982. Des de l'any 2001 és també formadora de professors de yoga.

Segueix el mètode Satyananda Yôga. Durant els seus viatges a l'India ha visitat els Ashrams de Rikhia i Munger, rebent les ensenyances de Swami Satyananda, i del seu deixeble, Swami Niranjarananda.

Màxim responsable del cursos de formació de professors que anualment s'inicien al centre Aura Ioga i coordinadora dels seminaris per a professors de yoga ja titulats, per aprofundir i ampliar coneixements.

 

PROFESSORS:

MÀRCIA CECCHINI: 

Psicòloga des de 1994 i professora de yoga des de 2005. Col·labora a l'escola de formació de professors, impartint la teoria i pràctica d'assanas, així com realitzant seminaris de meditació i psicologia. 

AJNA VAMADEVA:​

 

Mestre de ioga, biòloga i reflexoterapeuta podal. Professora de Hatha, Raja i Kriya Yoga tradicional (nivell inicial, intermig i avançat). Ashtangha Yoga Teacher (primera i segona sèrie). 

Col·labora a l'escola de formació de professors en la teoria i pràctica dels asanas.

 

COL·LABORADORS: 

Danilo Hernández (Swami Digambarananda). Swami, divulgador i reconegut professor de ioga, que realitza un seminari anual en temes d'aprofundiment.

Josep Maria Duch. Filòsof, imparteix els Sutras de Patanjali i filosofia del ioga

Lluís Torné. Osteòpata i professor de yoga. Imparteix temes de salut, anatomia i yoga terapèutic.

Aura Ioga C/ Pompeu Fabra 13 2n 2 08242 Manresa

Telèfon 938720951