SEMINARIS

HATHA YOGA VIDYA, teoria i pràctica. Danilo Hernandez (Swami Digambarananda)

"Hatha Yoga Vidya" o Ciencia del Hatha Yoga, és un seminari que desenvolupa una visó global del sistema del Hatha Yoga i de tot sels seus elements: asana, shatkarma, pranayama, bandha i mudra.

IOGA NIDRA

El ioga Nidra és una poderosa tècnica on un aprèn a relaxar-se conscientment, assolint estats de profunda relaxació física, mental i emocional. Amb la pràctica, ajuda a potenciar la memòria, la creativitat, l'auto coneixement, la comprensió, així com la capacitat de transformar creences i hàbits, que dificulten el progrés en el dia a dia. 

MATINAL DE IOGA EN FAMÍLIA

El ioga en família ens proporciona una altra manera de compartir un moment amb els nostres fills, creant vincles familiars i descobrint el nostre cos: mitjançant la realització d'assanes (que afavoreixen el desenvolupament psicomotriu, la flexibilitat, control muscular i la coordinació), instaurant patrons respiratoris adequats (mitjançant exercicis de pranayama), i bons hàbits de relaxació i concentració.

INICIACIÓ AL IOGA

Dirigit a totes aquelles persones que, sense haver-lo practicat abans, tinguin curiositat envers el ioga i desitgin prendre'n un primer contacte, experimentant de primera mà els beneficis que proporciona. Es tracta de crear un espai d'una hora setmanal on aturar-se, prendre consciència d'un mateix, i aprendre eines que ajudin a millorar l'estat general de salut i a relaxar el sistema nerviós, revertint en una millor qualitat de vida.

CURS DE MINDFULNESS (amb Màrcia Cecchini)

Curs teòric-pràctic per a tot aquell que vulgui introduir-se en el món del Mindfulness o en vulgui fer un recordatori. Dirigit a tot tipus de persones amb interès per aprendre eines per millorar la simptomatologia de l'estrès, la dispersió mental, gestió emocional, la comprensió i compassió cap a un mateix i cap als altres. Aquest curs té l'objectiu de proporcionar les bases teòriques de com funciona la nostra ment i les eines pràctiques necessàries per assolir un major benestar i gaudir millor del present. 

"CONSCIÈNCIA NUA". L'ESSÈNCIA DE LA MEDITACIÓ (amb Danilo Hernàndez)

Aquest any, el seminari de Danilo Hernández (Swami Digambarananda) serà un treball sobre l'essència de la pràctica de la meditació. Té com a finalitat el desenvolupar una comprensió profunda del procés de la meditació i que el meditador aprengui a ajustar la pràctica a la seva pròpia realitat i als seus veritables necessitats.

RESPIRACIÓ, PRANAYAMA I BANDHAS (amb Danilo Hernandez)

Aproximació als aspectes de respiració, pranayama i bandhas, dirigit als alumnes i practicants de ioga que ja tinguin una pràctica consolidada i formació en la matèria. 

Please reload

Aura Ioga C/ Pompeu Fabra 13 2n 2 08242 Manresa

Telèfon 938720951

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon