IOGA ON-LINE amb la Màrcia 

1/1
 
Adaptant la pràctica a les teves necessitats

Per un bon aprenentatge i aprofundiment en la pràctica del ioga, és recomana l'acompanyament i la presencia d'un bon mestre de ioga, per tal de poder adaptar la pràctica a la persona, assegurant així una bona execució i maximitzar els seus beneficis. 

Entenent les necessitats de les persones i de la societat actual, oferim una sessió de pràctica on-line de forma presencial (amb un mínim de 8 inscrits), en una plataforma virtual els dimecres de 10 a 11h del matí, si no s'arriba a aquest mínim d'assistents en directe, es facilitaria l'enllaç d'aquesta sessió als alumnes inscrits per poder practicar en diferit.

La quota d'aquesta activitat inclou la possibilitat d'assistir dos dies presencials al centre, per tal de poder corregir i ajustar la pràctica a les necessitats de les cada participant.

Les sessions presencials, a poder ser, es faran amb la Màrcia, que és la mestre que dirigirà les sessions on-line, per així anar poder coneixent els seus alumnes i adaptant la pràctica a les seves necessitats. 

  

Aura Ioga C/ Pompeu Fabra 13 2n 2 08242 Manresa

Telèfon 938720951

  • Gris Icono de Instagram
  • Grey Facebook Icon