top of page

 
RETIR PRANA VIDYA

"Meditació i sanació a través de les energías internas"Amb Danilo Hernández 


 

 

"Prana vidya és la tècnica de la curació pránica"

 

DATES

Programa Residencial

De dissabte 12 de març a les 9h

a diumenge 13 de març a les 14h

 

PROGRAMA

Dissabte 12

9.15 a 13.15 Seminari

13.30 Dinar

16 a 20h Seminari

20.15 Sopar

21.45 a 23h Pràctica

 

Diumenge 13

7.30 a 8.25h Pràctica

8.30 Esmorzar

9.15 a 13.15 Seminari

13.30 Dinar (Cal reservar, suplement de 15 euros)​

 

PREUS

General 250 euros

Alumnes d'Aura Ioga 230 euros

Alumnes de l'escola de formació de professors 210 euros

+ 15 euros per qui vulgui quedar-se a dinar diumenge

*Els preus inclouen l'estada d'una nit en una cel·la individual amb bany, matutenció (la dieta serà vegeteriania ovolàctea), lloguer d'espais de pàctica i assistència al seminari.

 

LLOC

 

INSCRIPCIONS

Les places són limitades, tenen prioritat els alumnes de l'escola de formació de professors, la resta de places s'atorgaran per ordre de inscripció.

" Les tècniques de PRANA VIDYA porten al practicant a través del ben definit sender que va de la consciència a l'autorealització. La pràctica de prana vidya té l'avantatge afegit al sender a la meta de l'auto realització que abasta el Siddhi o capacitat psíquica de la curació. El practicant aprèn a controlar les energies necessàries per curar el ser físic en el camí cap a la realització de l'ésser psíquic"

Swami Satyananda Saraswati

La paraula vidya prové de l'arrel sànscrita vid, saber, i significa "coneixement". La paraula prana significa "força vital". Així que prana vidya significa literalment "coneixement de la força vital". També es pot dir que significa "meditació sobre la força vital" o "descobriment de la força vital".

Prana vidya és un sistema de meditació a través del qual adquirim coneixement d'un particular aspecte de la conciencia conegut com prana, la força vital que impregna tot el cos. Prana vidya és una tècnica de la curació pránica. 

L´objectiu d´aquest seminari és aprendre a manejar i incrementar l'energia vital, purificar els canals energètics i estimular la circulació pránica. L'harmonització del prana proporciona calma mental, estats més profunds de consciència i la immersió a l'estat meditatiu. Prana Vidya és a més, la tècnica de curació i autosanació més representativa del Ioga.

El retir es durà a terme en silenci. Des de dissabte al matí, fins el migdia de diumenge. El silenci és una oportunitat que ens facilita connectar amb el nostre ser intern i ens permet aprofundir enormement en la pràctica.  

 
TEMARI

  • Anatomia energetica del ser humà

  • Prana Nidra

  • Les 6 etapes del mètode de Prana Vidya

  • Prana Vidya com a tècnica de sanació

  • Prana Vidya com a mètode de meditació

 

GUIA DANILO HERNANDEZ

Danilo Hernández va començar la pràctica del ioga de forma autodidacta als 16 anys.

Deixeble de Sw. Satyananda i Sw. Niranjanananda. Dedicat a la ensenyament de l'ioga des de 1975. Actualment dirigeix "Bindu" Escola de Ioga de Chamartín, a Madrid.

És professor de ioga titulat per la "Sivananda Yoga Vedanta Forest Academy "del Quebec, Canadà, en 1975. Des de 1984 roman vinculat a la Bihar School of Ioga de Munger, Índia.

El 1993 va ser reconegut com Yogacharya (mestre de ioga) per la Bihar School of Ioga i l'International Yoga Fellowship Movement.

Des de fa anys, dirigeix ​​regularment cursos i seminaris de ioga a diferents ciutats espanyoles i de Sud-amèrica.

És autor de el llibre "Claus del Yoga", obra de gran interès per oferir una síntesi completa dels ensenyaments del ioga, exposades de manera sistemàtica, objectiva i clara.

Swami Digambarananda destaca per la seva gran precisió, profunditat i sentit de l'humor. L'enfocament realista que ofereix sobre el ioga permet que la pràctica de l' ioga pugui reflectir-se en la nostra vida quotidiana, projectant-se en tot el que fem i vivim.

bottom of page