top of page

 
CURS DE IOGA I ENERGIA A LA NATURA

amb Rosó Menoyo 

 

 
Potenciant la teva energia

 

Hem preparat amb molta il·lusió tres monogràfics en un espai de silenci, interiorització i natura, per endinsar-nos en les pràctiques subtils del ioga, que ens ajudaran a desenvolupar la mirada interior.

Treballarem amb l’energia de l’entorn o Prana (energia universal) i l’energia interna o prana (energia personal). Prana també es tradueix com l'energia primordial que fa possible l'existència, la vida.

Aquestes pràctiques ens permetrant anar ampliant la percepció i la consciència de l'experiència, amb una mirada més amplia i profunda, avançant en l'autoconeixement, i amb la connexió amb la grandesa i alhora subtilesa, de la Realitat.

Aquesta formació està pensada per alumnes de ioga que tinguin curiositat per anar una mica més enllà en la seva pràctica setmanal.​

 
DATES I LLOC
 

Dissabtes 30 d'abril, 28 de maig i 2 de juliol

Horari: 18 a 21h

Lloc: Aura Ioga Sant Fruitós (A l'Ashram)

 
PREUS
 

Alumnes del centre

 

3 sessions 60 euros

1 sessió 25

Alumnes de fora del centre

3 sessions 70 euros

1 sessió 30


 PROGRAMA
 

Sessió 1, 30 d'abril: La subtilesa dels Chakres, els Nadis i els Bija mantres

 

Els Chakres són centres d’energia que mouen i distribueixen el prana pel nostre cos, donant-li la vitalitat que necessita. Si coneixem  com funcionen, sabrem més de nosaltres i quina és la nostra fortalesa i la nostra debilitat en qualsevol situació. L’evolució de la consciència humana està relacionada amb el despertar dels chakres.

 

Sessió 2, 28 de maig: La mirada interna als Pancha Koshas - Les Aures de protecció.

Els nostres cossos energètics  van  de la intensitat més subtil a la més tosca.  Es manifesten en una aura de vitalitat o en una aura decaiguda i expressen el nostre estat a través de la pròpia vibració del cos físic. Aprenent  a  ampliar-nos energèticament serem més capaços davant de les dificultats del dia a dia.  

Annamaya kosha – El cos físic

Pranamaya Kosha – El cos prànic

Manomaya Kosha – El cos mental

Vigñanamaya Kosha – El cos subtil

Anandamaya Kosha – El cos espiritual

 

Sessió 3, 2 de juliol: El Prana i els Mudres

Son de les parts més subtils del Ioga, amb els Mudres (gestos) obrim i tanquem canals energètics per redirigir l’energia en el cos.   “Es l’art del instrument que portes dins teu.”  Experimentarem  la meditació a través dels mudres.

Jnana Mudra

Chin Mudra

Yoni Mudra

Hridaya Mudra

Ganesh Mudra

Shambhavi Mudra

Kechari Mudra

Mantra SA TA NA MA

 

DIRIGEIX EL CURS

  • Rosó Menoyo 

  • Professora de ioga i homeòpata

bottom of page