top of page

 

"HATHA YOGA VIDYA" Amb Danilo Hernandez

 

DATES

Divendres 28 de febrer de 19 a 21h.

Dissabte 29 de febrer de 9 a 13h i de 16h a 20h.

Diumenge 1 de març de 10 a 14h.

 

PROGRAMA

  • Origen, història, estructura i filosofia del Hatha Yoga.

  • La pràctica de: Asana, Shatkarma, Pranayama, Bandha i Mudra.

  • Autoescolta corporal i presa de consciència. El mestre interior.

  • Exercint el sentit comú. Adaptació del sistema a les necessitats reals del practicant.

  • Més enllà de sistema El Ioga Lliure i Personal.

  • La meditació en el context de l'Hatha Ioga.

"Hatha Yoga Vidya" desenvolupa una visió global del sistema del Hatha Yoga i de tot els seus elements: asana, shatkarma, pranayama, bandha i mudra.

Aparentment el Hatha Yoga és el sistema de ioga més conegut i difós a Occident. Però si som objectius, es fa palès que molts dels seus practicants només arriben a conèixer-lo d'una manera parcial i superficial. Sovint se sol identificar a aquest sistema gairebé exclusivament amb la pràctica dels Asanes o postures (25% del total de sistema) perdent-se la perspectiva de la globalitat i cohesió que posseeix aquest sistema.

La ciència de l'Hatha Yoga es va concebre originalment com un sistema de meditació. Conèixer tota la seva amplitud requereix comprendre la interrelació i articulació de tots els seus elements: asana, shatkarma, pranayama, bandha i mudra.

"Hatha Yoga Vidya" no és una nova proposta, és una visió completa i coherent d'aquest sistema en totes les seves dimensions: corporal, energètica, mental i espiritual.

L'objectiu d'aquest seminari és realitzar un estudi teoric-pràctic de Hatha Ioga des d'una perspectiva global i a la llum del sentit i finalitat amb el qual va ser concebut pels savis de l'antiguitat, així com aportar la millor adequació d'aquesta disciplina a les necessitats particulars i generals dels practicants d'avui dia.

 

PREUS

General 160 euros.

Alumnes d'Aura Ioga 145 euros.

Alumnes de l'escola de formació de professors 130 euros.   

 

LLOC

Aura Ioga 

C/ Pompeu Fabra 13 2n 1,2

08242 MANRESA

 

INSCRIPCIONS

Per inscriure's al curs, cal enviar un correu a auraioga@auraioga.cat i allà es donaran les instruccions per fer la inscripció i el pagament. Les places són limitades i es respectarà l'ordre d'inscripció. 

bottom of page