top of page
 
 FORMACIÓ DE PROFESSORS DE IOGA
 

Aquest és un camí de creixement personal: profund, intens i meravellós. Una experiència que transforma de dins cap a fora i que permet una immersió progressiva a l'essència del ioga. A Aura Ioga estem formant professors de ioga des de l'any 2001.

 
El Yoga és un camí cap a la consciència, a través de l'experiència. 

Aquesta formació consta de 4 anys acadèmics, amb 640 hores de formació. Aquest format permet un estudi profund del Yoga i assimilar de forma progressiva les ensenyances transmeses.

Seguim les ensenyances i filosofia de Satyananda Yoga, un sistema de ioga integral que té l'objectiu harmonitzar tots els aspectes de l'ésser humà. En trets generals es treballen asanas, pranayamas, mudras i bandhas, els diferents tipus de yoga, la filosofia del yoga, yoga sutras de Patanjali, anatomia, pedagogia, psicologia, ètica, entre d'altres temàtiques. 

Les classes es duen a terme dos dissabtes a mes, de 8 a 14h a la Masia de les Oliveres (Sant Fruitós de Bages) i a Aura Ioga Manresa.

 

Al finalitzar la formació s'obté el títol de formació de professors que atorga l'AEPY, membres de la EUY (European Union of Yoga).

Creiem que un bon professor de ioga ha d'haver passat per un procés d'autoconeixement i aprenentatge profund, per a poder transmetre des de la seva experiència un ioga autèntic, que permeti transformar. 

Requisits i recomanacions:

  • Coneixements de yoga i un mínim de dos anys de pràctica

  • Ser major d’edat

  • Concertar entrevista personal amb la formadora

  • Tenir interès pel coneixement personal

  • Compromís en la pràctica del yoga i disciplina en l’estudi                                                                                          

 
Exàmens pràctics curs 2018-2019. Escola de formació

INSCRIPCIONS OBERTES CURS 24-25
Reunió informativa divendres 7 de juny a les 20h a la Masia de les Oliveres

bottom of page