top of page

 
TITULACIÓ, RECONEIXEMENT i PREU

Aura Ioga està reconeguda com a centre de formació de l'AEPY, i segueix el programa de l'associació europea de ioga UEY, en la línia de Satyananda Yoga. 

La formació té una durada de 4 anys, temps i programa recomanat per la UEY (Unió Europea de Yoga) i de l'AEPY (Associació Espanyola de Professors de Yoga) per a poder integrar les ensenyances del Yoga de forma sòlida i profunda, proporcionant el temps i el ritme d'aprenentatge que permet una veritable transformació, requisit primer per poder ser un bon professor de Yoga. 

Al finalitzar les 640 hores de formació i després d'entregar la mamòria de final de formació, s'otorga el títol de professor de Yoga de l'AEPY (Associació Espanyola de Professors de Yoga), homologat també per la UEY (Unió Europea de Yoga).

La formació es distribueix amb 160 hores anuals (125 presencials i 35 hores de sessions virtuals). Aquesta requereix un compromís en la pràctica i estudi de les temàtiques a casa. A part de la realització de les classes virtuals setmanals d'una hora, durant els 9 mesos.

 

Si hi ha interès en assitir sense límit a les classes presencials al centre, s'haurà d'abonar a part una quota apart, reduïda pels alumnes de formació.

QUOTES ANUALS

Matrícula: Setembre 375 euros

Mensualitat d’Octubre a Juny 125 euros

Inclou les classes d'1h setmanal, gravades, d'octubre a juny.

Dossier

No inclou els llibres de texts (es poden adquirir a través del centre):

APMB Satyananda Yoga

Claves del Yoga. Danilo Hernández

Textos clàssics:

Sutras de Patañjali

Bhagavad Guita

AURA IOGA
AEPY
UEY

RECONEIXEMENT

La nostra formació està avalada per l'AEPY (Asociacion de practicantes de Yoga), i per la EUY (Unio Europea de Yoga), al finalitzar la formació s'obté la titulació de l'AEPY i les hores i continguts requerits per l'Acreditació de la Generalitat. La nostra formació passa unes auditories de qualitat per assegurar el contingut formatiu aprovat per la UEY. 

L'exàmen per l'acreditació es pot sol·licitar al finalitzar la formació, ja que s'ha realitzat les hores de formació i els continguts requerits. Simplement recordar que EN L'ÀMBIT PRIVAT NO HI HA OBLIGOTORIETAT D'AQUESTA ACREDITACIÓ PER EXERCIR COM PROFESSOR DE YOGA.

Per qualsevol dubte sobre aquest tema ens podeu contactar o informar-vos a la AEPY (Associació Espanyola de parcticants de Yoga). 

bottom of page