top of page

 

Curs de IOGA NIDRA virtual

La relaxació no significa dormir. L'estat de relaxació ens porta a ser plenament feliç, i això no té final. Jo anomeno a la relaxació "felicitat absoluta"; dormir, és una qüestió diferent. Dormir proporciona relaxació a la ment i als sentits. La felicitat, relaxa l'ànima, el jo interior; per això, en el tantra, el Yoga Nidra, es considera la porta al Samadhi (al despertar).

Swami Satyananda Saraswati, Yoga Nidra, pub. Bihar School of Yoga, 1976.

 
Son conscient

 

FORMAT VIRTUAL

  • El curs consta de 10 sessions virtuals, d'una hora aproximadament.

  • Aquestes es faran arribar cada 15 dies als inscrits a través d'un enllaç. 

  • Durant dues setmanes es podran anar assolint els aprenentatges de cada sessió en profunditat.

  • Facilita la repetició i adquisició d'aprenentatges de forma gradual i progressiva.  

  • Ofereix flexibilitat i comoditat en la pràctica, al poder-se fer des de casa, en l'horari més adient per cada ú.

  • Presentem les dates en que entregarem cada enllaç: 4 i 18 de març. 1, 15, 29 d'abril. 13, 27 de maig. 10 i 24 de juny i 8 de juliol. Però si algú s'apunta més tard, seguirem la mateixa pauta de mantenir 15 dies entre les sessions.

El ioga Nidra és una poderosa tècnica, on un, aprèn a relaxar-se de forma conscient. La pràctica, ens porta a mantenir-nos entre les ones Alfa i Theta, un espai entre el son i la vigília, on es produeix una gran regeneració física, mental i emocional.

En aquest estat Nidra, una forma de consciència desperta, la ment està molt receptiva, podem rebre amb molta claredat la informació del subconscient. Amb la pràctica, s'aprèn a sostenir aquest estat de consciència, que ens permet connectar amb la nostra saviesa genuina, veure-hi clar, i reprogramar aquelles creences o obstacles que no ens deixen avançar.

El ioga Nidra potencia la memòria, la creativitat, la intuïció, l'auto coneixement i la comprensió, podent observar i transformar bloquejos, limitacions o creences que dificulten el creixement personal i progrés en el dia a dia. A nivell emocional, ens permet connectar amb la nostra essència i reposar en el nostre ser, font de benestar i felicitat. 

 

GUIA

bottom of page