top of page

 
IOGA PER EMBARASSADES
 

Per què és beneficiós practicar ioga durant l'embaràs?

Augmenta la consciència profunda del cos, afavorint l'adaptació als canvis i suavitzant els símptomes propis de l'embaràs. Amb pràctiques de respiració i consciència corporal, es propicia un estat de calma i equilibri intern, que afavoreix el vincle amb el nadó i dona seguretat a la futura mare.

El ioga ens prepara pel treball de part i ajuda a la recuperació postpart. La pràctica en grup ens permet compartir dubtes i vivències amb altres mares en procés de gestació.

 
Creant vincles

 

BENEFICIS

Ens permet: 
  • Desenvolupar consciència profunda del cos i del tot el procés de gestació.

  • Suavitzar símptomes: vòmits, nàusees, retenció de líquids, mals d’esquena i cansament.

  • Crear un vincle profund amb el nadó, iniciant una relació de donar incondicionalment, i també de rebre.

  • Canalitzar les emocions abans i després del part.

  • Afavoreix la recuperació del cos després del part.

  • Aporta seguretat a la futura mare.

  • Proporciona contacte amb altres dones que estan passant pel mateix procés vital.

Aquesta és una bona època per iniciar la pràctica del ioga, ja que en el moment de la gestació, hi ha una major sensibilitat i connexió amb el cos, qualitats que ens ajuden a millorar l'escolta i l'autoconeixement, desenvolupant sensibilitat, intuïció i vincle cap a una mateixa i cap al nadó. Reconèixer les pròpies necessitats, tenir-ne cura i mantenir-se connectada amb el cos, millora la salut física i psíquica de la mare.

A les classes treballem la respiració, millorant les funcions corporals vitals, augmentant el nivell d'energia, i disponants de valuoses eines per gestionar l'embaràs i en el moment del part. Practiquem asanas adaptats a cada trimestre, per mantenir el cos amb un tonificat, però alhora flexible i lliure de tensions i bloquejos. També s'inclouen tècniques de relaxació, visualització i meditació, proporcionant estats de calma i serenitat, propiciant una gestació conscient, en un estat de salut i benestar, per la mare i el nadó.

 

HORARI

Dijous 11.15 a 12.15h

bottom of page