top of page

 
IOGA INTEGRAL
 

 
La paraula Ioga significa 'unió', connexió amb un mateix, amb els altres, amb l'entorn, amb el tot.
 

Venim d'una llarga tradició i ensenyança del 'Ioga Integral', el ioga que té com a finalitat despertar la consciència i harmonitzant els diferents aspectes del ser. Des de la nostra fundació, que ens hem enfocat a acompanyar a les persones en el seu procés d'autoconeixement i creixement personal.

El Ioga Integral busca harmonitzar els diferents aspectes del ser, trobar una coherència interna entre el cos (l'acció), la ment (el pensament), i el cor (l'essència).

És un mètode específic que ofereix una sintesis de diferents tipus de ioga ('Hatha Yoga' ioga físic, 'Raja Yoga' ioga mental, 'Kundalini Yoga' ioga de l'energia, 'Mantra Yoga' ioga de la vibració), i utilitza els asanes, les pràctiques de respiració, tècniques de relaxació i meditació, per assolir un estat de connexió i presencia, que ens porta a sentir un gran benestar intern, calma i claredat.  

Iniciem les sessions amb un espai de centrament, on aterrar la ment al moment present, comencem a respirar i a desbloquejar el cos, per eliminar les tensions acumulades al llarg del dia o setmana. Seguim amb els asanes i karanes, que juntament amb el treball respiratori ens permeten recuperar la vitalitat i obertura. Acabem les sessions amb pranayama, relaxació i/o meditació, per assolir un estat de calma i claredat mental, podent realitzar una connexió amb la part més profunda de un mateix.

En finalitzar una pràctica conscient de ioga integral, emergeix un estat d'equilibri energètic, de benestar i de pau. Podem apreciar una ment més serena, creativa i positiva, sentir un cos més saludable i energètic, i tenir un estat intern de major comprensió, compassió i alegria.

bottom of page