top of page

 
MASTER CLASS DE IOGA FACIAL
 
Amb Mireia Orozco

El ioga facial és un mètode fàcil i natural que mitjançant diferents exercicis ens ajuda a treballar
la musculatura de rostre, coll i espatlles. També combina l'exercici muscular amb el massatge facial i la respiració, per a oferir la possibilitat de relaxar la cara, el cos i la ment.

 

“Acompanyar l'envelliment de forma sana i amorosa"

Oferim una Masterclass de Ioga Facial centrada a conèixer la musculatura facial, en veure com impacta en el rostre les nostres emocions, en prendre consciència de la tensió muscular de la cara i en la importància de l'ús de la cosmètica bio per la nostra pell. Tot això ens ajudarà a crear nous hàbits de benestar diari.


Dirigit a totes aquelles persones que sentin curiositat per descobrir el món del ioga facial i vulguin tenir eines de benestar en el seu dia a dia.


APRENDREM
 

  • Comprensió de la Musculatura Facial:

Coneixement de la musculatura facial i com els exercicis de ioga facial poden tonificar. i relaxar aquests músculs i entendre com les expressions facials afecten la cara i com evitar tensions innecessàries.

  • Correcció de Postures i Hàbits Diaris:

Identificació de postures inadequades que poden contribuir a la tensió facial. Consells de com ajustar hàbits quotidians per prevenir la formació de línies d'expressió no desitjades.

 

  • Aprenentatge de Tècniques de Massatge Facial:

Incorporació de tècniques de massatge facial per alleujar tensions i reduir l'estrès acumulat al
rostre.

  • Ús de Cosmètica Bio:

Coneixement sobre els beneficis dels productes de cosmètica bio per a la pell. Com els ingredients naturals poden contribuir a mantenir una pell saludable i radiant.

 

  • Creació d'una rutina facial:

Integració de consells pràctics per al teu dia a dia que permetin als participants continuar amb una pràctica de ioga facial a casa de manera autònoma.​


IMPARTEIX
 

Mireia Orozco

 

La Mireia porta una llarga història de formació i experiència en el món de la cura conscient i respectuosa a través del massatge i estètica. Terapeuta holística, facialista, terapeuta Wellaging i professora de ioga Kundalini i meditació terapèutica. Una gran professional que ens acompanyarà en el món del ioga facial.

 

Metodologia:

Amb el projector i una fitxa de ioga facial impresa per cada una de les participants, anirem practicant els exercicis amb un oli facial i també hi haurà mostres del producte de regal per les/els participants.

 
DATA I LLOC

 

Dissabte 21 de setembre de 2024

Horari: 10 a 12h

Lloc: Aura Ioga Manresa

 
PREU

 

General 25 euros

bottom of page