top of page

 
TALLER D'OLIS ESSENCIALS I REGULACIÓ EMOCIONAL 

(PART 2)

amb Mariona Vilaseca

Aquest és un taller per aprofundir sobre els beneficis dels olis essencials en la gestió d'estats emocionals difícils, i en l'evocació d'estats emocionals desitjats. Practicarem tant amb el mode d'olfactació com tòpic, de forma segura. És un taller apte per altes sensibilitats tòpiques.

 
Olis essencials, aliats profunds
 

 
IMPARTEIX
 

Les seves dues vocacions, la creativitat i les ganes d'ensenyar ha nascut Esentiam, on unifica les dues branques.

Actualment, comparteix la seva experiència i la seva formació, per tal que altres persones s'introdueixin a un estil de vida sense tòxics, emprant els olis essencials a nivell emocional, físic, espiritual; així com per crear les pròpies sinergies amb fórmules senzilles.

Taller d’introducció teòric-vivencial PART 2

 

Després de diferents tallers d'olis essencials el nostre centre, hem decidit fer un altre, pensant amb totes aquelles persones que ja coneixeu els olis, tant per haver assistit els tallers anteriors o per formació pròpia.

En aquest taller, utilizarem olis essencials de forma vivencial, per conèixer i aprofundir en les seves propietats, usos i diferents modes d’emprar-los, per tal d’adquirir més recursos propis dels olis essencials.

Farem una selecció especial, per la regulació emocional, tant amb l’aplicació tòpica com també només la olfactiva, de forma aprofundida.

Ens acompanyarem amb la pràctica d’alguns recursos de ioga junt amb els olis essencials.

 

Emprarem olis essencials bàsics i d'altres amb sinergies (suma d’olis essencials). 


Practicarem amb olis per acompanyar-te, conèixe't i per: 

  • Gestionar i equilibrar els estats emocionals. Els olis ens poden ajudar a regular (tristesa, ràbia, por, angoixa, preocupació,...)

  • Potenciar les habilitats intrínseques de la persona

  • Evocar estats relaxació, concentració i interiorització

  • Conèixer la forma d’activar o transformar estats emocionals.

I utilitzarem olis simples i sinergies d’olis essencials per ajudar al sistema nerviós, el sistema respiratori, el sistema immune, sistema osteo-muscular, entre d'altres.


Dirigit a tota persona que vulgui aprofundir en un/a mateix/a, que vulgui vivenciar un estil de vida més saludable i equilibrant de forma natural.

Tenir experiència un mínim de coneixement aromateràpia, no necesites haver practica ioga anteriorment. Si en algún cas no hi ha coneixements previs, però hi ha molt d'interès, també podrás assistir-hi, però contacta'ns amb anticipació.

Apte per a persones amb mobilitat reduïda.

Recomanat a partir dels 16 anys, o venir acompanyat per un adult proper.

Mariona

Mariona Vilaseca, artista i mestra de ioga des del 2008 amb el seu projecte propi de iogaadomicili, dirigint sessions individuals a la casa del practicant. El 2014 coneix els olis essencials a través d'una altra mestra de ioga i comença a integrar-los a la seva pràctica i vida. 

 
DATA I LLOC
 

A determinar

Horari: 10 a 14h

Lloc: Aura Ioga Manresa

 
PREU
 

Alumnes i ex alumnes d'Aura Ioga 40 euros

Altres 45 euros

bottom of page