top of page

 
CURS DE EFT TAPPING
(Tècniques d'alliberament emocional)

 
Amb Georgina Riera
 

Aquest és un taller introductori al EFT Tapping.

Una fantàstica técnica d’alliberament emocional i re-programació subsonscient, que ens ajuda a apropar-nos a les nostres emocions, des de l’acceptació i el respecte necessàris,  per després poder alliberar-les i canalitzar-les cap a l’estat de pau, salut i benestar desitjat.

 

“Una gran eina d’autogestió a la vida quotidiana"


ESTRUCTURA DEL TALLER
 

  • Introducció al món de les emocions

  • Explicació i mostra de la Tècnica EFT Tapping

  • Creació i autoaplicació del teu propi Tapping per treballar l’emoció, creença o procés físic que t’interessi sanar i transformar ara

  • Pràctica de Tapping en grup per tancar la sessió alliberant creences limitants i sembrant en tu noves creences empoderadores que t’impulsin en el teu camí de vida i en l’expansió de la teva veritat.

 
DATA, LLOC I PREU
 

Dia: Dissabte 25 de maig del 2024

Horari: 10 a 14h

Lloc: Aura Ioga Manresa

 

Preu  40€


TALLER INTRODUCTORI -VIVENCIAL
 

 

Tot i que com a ésser humans, part important de la nostra grandesa és la capacitat de sentir i experimentar emocions, sovint no sabem que fer-ne i moltes vegades considerem les emocions com el problema, sent en canvi la solució.

En aquest taller ens aproparem al món de les emocions amb una mirada curativa i d’empoderament. 

Entendràs el joc emocional i descobriràs el poder de transformació que hi ha darrera de les emocions negatives, difícils o incòmodes de sentir. 

Aprendràs la tècnica de Tapping, que et serà una gran aliada en el camí per alliberar qualsevol dolor, físic, mental o emocional i canalitzar la teva pròpia energia cap l’estat de pau, salut i benestar desitjats. 

Durant aquest taller descobriràs tot el potencial que hi ha en tu per viure una vida de major pau, salut, goig i plenitud.


A QUI VA DIRIGIT
 

Dirigit a tota persona que vulgui aprendre a gestionar les seves emocions amb una técnica d’auto aplicació, senzilla i molt efectiva. No cal tenir experiència prèvia.


IMPARTEIX
 

Georgina Riera

 

Ioguini que inicia el seu camí espiritual a l’escola Aura Ioga l’any 2009, on es forma com a professora i realitza un procés molt transformador que desperta en ella les ganes de compartir la pràctica amb altres persones amb ganes de connexió, creixement i llibertat interior.

Facilita classes i tallers de creixement personal des de l’any 2010. Al llarg dels últims anys ha ampliat la seva formació i s’ha endinsat en les tècniques d’alliberació emocional, essent actualment facilitadora de EFT Tapping. 
 

bottom of page