top of page

 
´ROSÓ MENOYO 
 

 
El sentir del ioga, la meva passió
 

Sóc una persona dinàmica i emprenedora, entusiasta de la natura i dels moments de silenci de la vida,  vaig descobrir que com millor en sentia era acompanyant a les persones  en el camí del seu  propi benestar.

Roso

Vaig començar a fer ioga als 26 anys, en aquella època de la meva vida, treballava en el món del comerç internacional i manejava força neguit i estrès, val a dir que anava setmanalment a classes de ioga i al sortir tenia les piles carregades per uns quants dies, la professora, ens encoratjava a practicar en el nostre dia a dia i així ho vaig anar fent, no en sabia massa del tema, però veia que al fer-ho em sentia molt millor.


Van passar els anys i vaig re-enfocar el meu camí professional cap a la basant holística de la salut, però no entenia com podia ser que moltes de les persones arribessin a la consulta d’homeopatia i bioenergètica sense recursos d’auto equilibri per mantenir el seu estat de salut tant a nivell físic com mental i emocional. Quelcom encara tenia per descobrir. ....


Va ser en aquest punt quant vaig decidir iniciar un treball per mi mateixa aprofundint en el que a mi em funcionava, el camí ancestral del Hatha Ioga. Vaig iniciar la formació de professors de ioga de 4 anys acadèmics a Aura Ioga a la Masia de les Oliveres, i va ser en aquí a on vaig trobar la peça que em faltava. El ioga, la clau del benestar i des d’aquesta descoberta profunda, el ioga ha esdevingut la meva passió i també s’ha sumat a la meva professió com a professora de Hatha Ioga.


El meu més sincer agraïment a la meva mestra Lídia Rosell, Swamini Chetanananda Sarasvati Ma, que m’ha despertat el sentir del ioga, el vibrar de la simplicitat de la vida i el camí cap a la gran Consciència.


El ioga per mi és com l’aire que respirem, o l’aliment del que ens nodrim, és la clau que obre totes les portes cap del desbloqueig del cos, el bon fluir energètic de la respiració, que poc a poc ens va ampliant per dins aportant-nos l’equilibri de la ment i dels estats emocionals, tot plegat ens endinsa cap a la descoberta de la consciència del profund i apassionant món intern, que traduït en el dia a dia, m’omple de pau, serenor i benestar.

Sóc feliç de poder-te acompanyar en cada classe, en el teu camí i en la teva descoberta. Crec profundament en el potencial de les persones per poder aconseguir tots els objectius. L’únic límit es la ment i el ioga ens ofereix les eines per poder-la treballar.

bottom of page