top of page

LIDIA ROSELL - CHETANA

 
Vivint el ioga amb alegria i amor
 

Som éssers energètics i funcionem amb energia. Aquesta és la base de la nostra vida i acció, tot el què fem, tant a nivell físic, com mental com espiritual,  necessita energia.
 

Amb la pràctica del ioga descobrim el seu funcionament i com potenciar-la, coneixent com pot ser emmagatzemada, com es distribueix i com pot ser utilitzada per millorar els diferents aspectes de la nostra vida, des de la salut al coneixement d'un mateix.
 

Chetana

 

Vaig néixer a Manresa el 1942, i des de molt petita, sense saber-ho, necessitava viure amb harmonia amb el meu entorn, era cap on em dirigia mentalment, era el què buscava, però em costava molt trobar-ho, fins que en l'any 1972, després de tenir el meu tercer fill, la Màrcia, vaig descobrir el Yoga. 


Per mi va ser tota una descoberta, en el Yoga hi era tot, valorava la persona a nivell integral, físic, energètic, mental, subtil i espiritual. Havia trobat el què buscava, però no era fàcil... aquí va començar el meu camí en el Yoga i ja no l'he deixat mai més.

 

Des dels inicis, vaig estar rebent formació de diferents mestres, cada un d'ells m'aportava coneixements i nous aprenentatges, i assitia a aquells seminaris per Europa que em resultaven interessants. Va ser el 2002, quan vaig conèixer a Swami Niranjaranada de l'escola de Satyananda Yoga, a Mallorca. Aquí vaig començar a aprofundir en el Yoga tradicional, des de llavors he fet diverses estades a l'Índia; a Rikia i a Munger, a Bihar School of Yoga, que m'han aportat una gran amplitud de consciència.

 

Sóc una estudiant incansable del Yoga, per mi és d'una gran riquesa, i d'una ajuda inimaginable pel desenvolupament de la persona i de la humanitat, m'agradaria que es conegués més. És un món que em fascina, i per això continuo donant classes de yoga i fent la formació a professors, gaudeixo amb la meva feina, és un treball molt enriquidor, seria important que el yoga es conegués tal com és, sense tabús, amb professors que l'expliquessin des del cor. 

 

El yoga no és tancat, és obert, és lliure, és fluid, et permet descobrir tot el teu potencial, cada cop saps més sobre tu, com ets, què et passa i que pots fer per trobar-te, respectant els altres. És espiritual no és religiós, m'agradaria que s'expandís per tota l'humanitat, de segur que hi hauria més harmonia.


Sóc una entusiasta del yoga, en tots aquests anys, de del 1976, he viscut experiències meravelloses amb les persones, uns canvis extraordinaris, he après molt dels alumnes i espero continuar aprenent.

bottom of page