top of page

 

"CONSCIÈNCIA NUA"

L'ESSÈNCIA DE LA MEDITACIÓ

Amb Danilo Hernandez

El fruit final del procés de la meditació és el "des-cobriment" de la nostra Veritable Identitat o Naturalesa Essencial.

Consciència Nua, és un terme que expressa la naturalesa de la consumació del procés de meditació. L'experiència del que realment som més enllà de les identificacions que hem creat amb les nostres referències habituals. El cos és una referència, la informació que ens subministren els sentits són referències, les emocions són referències, els pensaments són referències ... En aquesta trobada aprendrem com anar deixant anar progressivament les referències, despullant de les nostres identificacions, per finalment aproximar-nos a l'experiència de la consciència Pura.

No és un seminari més. És un treball que sintetitza l'essència de la pràctica de la meditació. Té també com a finalitat el desenvolupar una comprensió profunda del procés de la meditació i que el meditador aprengui a ajustar la pràctica a la seva pròpia realitat i a les seves veritables necessitats.

Aquest treball destil·la la cinquena-essència comuna dels ensenyaments de les tradicions del Ioga, el Tantra i el budisme.

 

El seminari es complementarà amb pràctiques d'Assanas i Yoga Nidra. És una proposta oberta a tothom: no iniciats, principiants, veterans i experts.

 

Danilo Hernández
(Swami Digambar)

 

DATES

Divendres 1 de març de 19 a 21h.

Dissabte 2 de març de 9 a 13h i de 16h a 20h.

Diumenge 3 de març de 9 a 13h.

 

PREUS

General 160 euros.

Alumnes d'Aura Ioga 145 euros.

Alumnes de l'escola de formació de professors 130 euros.   

bottom of page