top of page

 

MESURES COVID-19

 
Seguretat, espai i responsabilitat. 
 
Habilitant nous espais

Mesures Covid per vetllar per la seguretat de tots.

Moltes gràcies per la teva confiança i col·laboració.

-  Caldrà desinfectar-se les mans a l'entrada i a la sortida del centre. 

-  L'ús de la mascareta serà obligatori en els espais comuns. Qui ho desitgi, es podrà retirar la mascareta  un cop s'ocupi l'espai de pràctica, i s'haurà de posar sempre es mantingui una conversació a la sala. 

- També serà necessari portar uns mitjons nets per desplaçar-se pel centre, que es podran retirar un cop s'ocupi l'espai de pràctica.

- Cada alumne disposarà d’un espai de 4m2 per la seva pràctica, caldrà arribar amb el temps necessari abans de la classe, per tal d'escollir l'espai amb calma i no interferir en el ritme de la sessió.

- En aquest espai es realitzarà tota la sessió, tant el treball de centrament, desbloqueig, assanas, relaxació com meditació.  

- L'inici i la finalització de les classes seran puntuals. Es podrà accedir al centre 10 minuts abans de la classe, s'haurà de sortir del centre uns 10 minuts després de la classe, per disposar de 10 minuts entre sessions per airejar les sales i vestidors.  

- Recomanem que cada alumne es porti el seu material de pràctica, estora i bloc/coixí. En cas d'haver disposar del material del centre, serà necessari portar un mocador gran, que ocupi àmpliament tota l'estora (com a referència haurien de fer un mínim d'1 metre d'ample per 1 metre i 70 centímetres de llarg) i protegeixi les zones de contacte del cos amb el terra. Serà necessari portar el mocador net a cada classe.

- L’aforament de les classes és limitat, per tant, cal inscripció prèvia en un horari fix. No està permès venir a recuperar una classe sense previ avís.

- La sala 2 s'ha habilitat com a vestidor per a les dones, i l'antic vestidor de les dones, passa a ser el vestidor dels homes. 

- Cada alumne ha d'emportar-se totes les seves pertinences del centre al finalitzar la classe.

- Els espais seran airejats, desinfectats després de cada classe i els sistemes de refrigeració netejats setmanalment. També tenim en funcionament, des de fa un any, purificadors d'aire a les sales. 

bottom of page