top of page

 

IOGA PERSONALITZAT

Ofereixen la possibilitat d’avançar i aprendre com tractar condicions específiques, escoltant el cos, i podent millorar en el benestar i la salut de manera personalitzada.

Les classes particulars de ioga van adreçades a aquelles persones que tinguin alguna necessitat especial, degut a alguna lesió o malaltia, o perquè no puguin participar en les classes de grup per algun motiu concret. Són una oportunitat per tenir una atenció personalitzada i conèixer les necessitats individuals, podent oferir les pràctiques (postures, exercicis de respiració, pràctiques de relaxació) més necessàries per cada persona segons les seves necessitats particulars.

Al fer una pràctica individualitzada permet adaptar-se a les necessitats de l’alumne, decidint sobre la intensitat de la pràctica, del ritme, els horaris, rebent instruccions personalitzades per tal d’aprofundir en el cos i en la pràctica atenent als detalls i correccions, creant seqüències personals per tal de seguir desenvolupant la pràctica a casa i en el dia a dia, desenvolupant alternatives per donar cabuda a la capacitat física individual.

Concertar hora a secretaria.

 
Observant com estàs, podem entendre què necessites.
bottom of page