IOGA NIDRA

1/1
 
Son conscient

 

LLOC, HORARIS I DATES

 

  • Lloc: Masia de les Oliveres

  • Horari: de 19.30h a 20.45h

  • Dates: Un divendres de cada mes: 18 d'octubre, 15 de novembre, 13 desembre, 17 gener,  14 febrer, 13 març, 17 abril, 15 maig, 12 juny.

La relaxació no significa dormir. L'estat de relaxació ens porta a ser plenament feliç, i això no té final. Jo anomeno a la relaxació "felicitat absoluta"; dormir, és una qüestió diferent. Dormir proporciona relaxació a la ment i als sentits. La felicitat, relaxa l'ànima, el jo interior; per això, en el tantra, el Yoga Nidr, es considera la porta al Samadhi (al despertar).

Swami Satyananda Saraswati, Yoga Nidra, pub. Bihar School of Yoga, 1976.

El ioga Nidra és una poderosa tècnica, on un, aprèn a relaxar-se conscientment. La pràctica, ens porta a mantenir-nos entre les ones Alfa i Theta, un espai entre el son i la vigília, on es produeix una gran regeneració física, mental i emocional.

En aquest estat Nidra, una forma de consciència desperta, la ment està molt receptiva, podent-la adreçar a aconseguir els nostres objectius, i especialment intuïtiva, la informació de l'inconscient aflora amb facilitat, trobant dins nostre les respostes als nostres problemes.

Per tant, a mesura que un aprèn a sostenir aquest estat de consciència, s'obté una gran regeneració física i claredat mental. Potencia la memòria, la creativitat, la intuïció, l'auto coneixement i la comprensió, podent observar i transformar bloquejos, limitacions o creences que dificulten el creixement i progrés en el dia a dia. A nivell emocional, permet connectar amb la nostra essència i potencial, reposar en el nostre ser, font de ben estar i felicitat. 

Aura Ioga C/ Pompeu Fabra 13 2n 2 08242 Manresa

Telèfon 938720951

  • Gris Icono de Instagram
  • Grey Facebook Icon