top of page

 

IOGA AMB NADONS

 
Mantenint el cordó

 

HORARI

  • Els dilluns de 18 a 19h

                                            

Per què és beneficiós practicar ioga amb el nadó?

És un moment de vincle i de connexió entre la mare o pare i el nadó, nodrint des de l'escolta, respecte i calma, la nova relació. Facilita la recuperació de la mare després de l'embaràs i el part. Permet que la mare o pare, es dediquin un espai d'autocura, sense haver de separar-se del seu nadó. I també ajuda a reconnectar amb la comunicació corporal, no verbal, llenguatge innat de tots nosaltres, i especialment present en aquesta etapa.

Sovint, la gestació és un moment on la dona planteja iniciar-se en la pràctica del ioga, per viure l'embaràs des d'una major consciència, mantenint cura del seu cos i de la seva ment, preparant-se a nivell intern per aquest moment vital.


Després del part, hi continua havent canvis, interns i externs, que precisen cura i readaptació, sovint, per part de tots els membres del nucli familiar. Són moments preciosos, però que requereixen delicadesa i cura.


En la sessió de ioga amb nadons, està recomanat uncop passada la quarantena, fins als 24 mesos. Es treballa amb assanes, jocs, pranayames, massatges, tècniques de relaxació i meditació, que faciliten la recuperació de la mare després de l'embaràs i del part. Reforcen el vincle des de la presència i la calma. Estimulen la nostra sensibilitat i intuïció, essent més flexibles i adaptables als canvis que es van succeint, moment a moment. I permet compartir aquesta experiència amb altres mares/pares i nadons, que estan passant per el mateix moment vital. 

bottom of page