top of page

 

IOGA I MINDFULNESS A LES ESCOLES

Cada vegada són més les escoles que opten per proposar activitats de ioga i mindfulness als seus alumnes, oferint als seus alumnes una pràctica que facilita un desenvolupament integral. Contemplant una mirada enfocada cap a l’interior, que permet iniciar el camí de l’auto-coneixement i regulació emocional, facilitant els processos adaptatius dels nens i joves en el seu present i forjant una bona base personal i equilibri emocional pel seu futur.

S'ofereixen tallers i xerrades informatives a les AMPES, als claustres i també tallers adreçats als nens. 

Sovint els infants acumulen tensions que manifesten en forma d’agressivitat, esclats d’ira o sensibilitat emocional. El ioga i el MF també permeten el treball amb les emocions i els sentiments, afavorint a la pau interior i equilibri intern, podent millorar les relacions amb els altres, afavorint l’autoestima i la capacitat d’escoltar-se i escoltar.

Creiem que ensenyar a l'escola aquestes eines, facilita aprendre a utilitzar i gestionar els propis recursos interns, millora el benestar, la capacitat d'aprenentatge i el seu potencial, en el futur món adult. Creiem que treballar en aquesta linea, és una bona inversió de futur. 

bottom of page