top of page

 
´GEORGINA RIERA 
 

 

Crec que tots tenim el poder de sanar i transformar les nostres vides si així ho decidim, i que treballar en tu i fer-te càrrec de la teva vida i camí, és l’acte d’amor propi més gran que hi ha.

Em dic Georgina Riera i vaig néixer l’any 1985 a Manresa. Des de ben petita he sentit una gran devoció per l’esser humà i pels nostres processos de vida. 

Va ser l’any 2009 quan en un moment de profunda crisis personal, vaig experimentar el meu despertar espiritual, i vaig iniciar el meu camí de sanació i transformació interior. En aquell moment estava completament perduda, frustrada i enfadada amb el món. Patia ansietat generalitzada, i amb vint anys acumulava molt dolor i tristesa en el meu cor. Fins aquell moment no podia comprendre el que em passava ni el perquè de totes les situacions que m'havia tocat viure. 

Recordo de manera molt especial, el moment en que estava a casa acompanyada de la meva parella, el Sergi, era estiu i estàvem en període de vacances. Jo començava a llegir un llibre que m’havien recomanat molt i que fins aquell moment, sempre m’havia resistit a llegir. Aquell dia després de les tres primeres pàgines, alguna cosa en mi es va començar a desplegar, no podia parar de plorar i aquelles llàgrimes no eren com les de sempre, eren llàgrimes d’un cor que s’obria i d’una consciència que començava a expandir-se. En aquell moment, i gràcies a aquell llibre de la Louise Hay "Usted Puede Sanar su Vida", vaig comprendre que jo no era la víctima de tot i de tothom, i que tenia en mi el poder de sanar la relació amb mi mateixa, amb els altres i amb el món. Tal i com recomanava l’escriptora, vaig buscar un espai on pogués aprendre tècniques de relaxació i ioga, i d’aquesta manera vaig arribar a Aura Ioga i vaig conèixer a la Màrcia, i a la Lidia.

Elles em van agafar de la mà en els meus inicis en el camí espiritual, i en aquell moment van ser per mi dos àngels caiguts del cel. En un període de molta apertura i revolució interior, vaig iniciar les classes de ioga amb la Chetana, i paral·lelament acudia a sessions d’acompanyament individual amb la Màrcia. Al principi no va ser gens fàcil, però a Aura Ioga, i en elles, vaig trobar tot el que necessitava per poder assumir un procés d’evolució conscient sincer i profund.

Georgina

Les ganes de seguir aprenent i coneixent ‘me, em van portar a la formació de professors. I sense cap intenció de dedicar-me a facilitar classes, vaig iniciar els que per mi van ser els quatre anys més transformadors i revolucionaris de la meva vida. La formació va ser tot un viatge, la millor decisió que he pres mai, i em sento molt agraïda i afortunada d’haver trobat en el camí, a Aura Ioga i a les meves mestres.

L’ any 2010 vaig començar a facilitar classes en un centre cívic de Manresa, fent una substitució de dos dies, que van acabar sent dos anys. I en aquest temps, mentre cursava la formació i començava a oferir classes, vaig sentir que això era el que havia vingut a fer a aquesta vida i al que desitjava dedicar-me. Quan vaig acabar la formació de ioga, vaig seguir formant-me, aprofundint i posant molt focus en les pràctiques de Respiració Conscient, el Breathwork, l’Alliberació emocional i la re-programació subconscient.

La pràctica em va obrir els ulls del cor a la vida i ho continua fent a dia d’avui. Per mi la pràctica es la vida i la vida és ioga, així ho sento i així ho respiro. 

Des de la meva pròpia experiència i la de moltes persones que he acompanyat i he vist créixer al llarg d’aquests anys, puc dir que tot el treball intern ens dóna els fruits que anhelem, sobretot quan ens comprometem i caminem amb intenció. 

Sento que totes les ànimes encarnem en aquesta escola de la vida, amb el propòsit d’aprendre i evolucionar com a éssers espirituals tenint una experiència humana. Aposto per una divina humanitat on totes les parts que ens conformen s’integren i harmonitzen, permetent-nos deixar sortir tot el nostre potencial per tenir una experiència de vida de més pau, goig, salut, realització i abundància a tots els nivells. 

Si tinc la sort de coincidir amb tu dins algun dels espais que facilito, m’encantarà compartir pràctica, vivències i camí. Em trobaràs facilitant una classe regular de ioga integral totes les setmanes al centre, i també oferiré tallers puntuals d’autoconeixement i creixement personal.


Feliç i agraïda per ser aquí, gràcies per llegir-me <3 

 

Que bonica és la vida, quan et coneixes, et permets i t’ empoderes!
bottom of page