EMPREMTES

Toni Fernández (del dolor més profund al ressentiment més absurd)

Quan has tingut problemes amb el primer fill t’ho penses molt abans de tenir-ne un segon, la inseguretat és gran durant l’embaràs, però les proves i els metges et van tranquil·litzant; tot va bé i et diuen que tranquil que es gairebé impossible tenir la mala sort que et vagi malament dues vegades.

Però la vida juga males passades i poques hores després de néixer veus com s’emporten el teu fill cap a la Vall d'Hebron, ni tan sols saben què té, només que poc a poc es va morint i no hi poden fer res.

Encarna Domínguez (alopecia areata severa)

Fa temps que li venia donant voltes, recordant els dies en que van aparèixer els símptomes. Per aquell temps m'hagués encantat conèixer la història d'una altra persona que es trobés o s'hagués trobat en aquesta situació, i saber com ho havia afrontat.

L'altre dia, en el centre, vaig coincidir amb una noia que no tenia pèl, haig de suposar que la seva història és potser més trista o més greu, no ho sé; tan sols sé que hauria volgut parlar amb ella i transmetre-li tot el meu optimisme i la meva experiència, hagués volgut poder fer-ho sense ofendre-la o entristir-la. La impotència que vaig sentir en aquells moments em van acabar d'animar a escriure això...

Marcia Cecchini (síndrome de fatiga crònica)

Se'm fa costós recordar i explicar un procés que va ser difícil, dolorós i llarg, però a darrera hi ha un gran motor... i és pensar que algú amb la meva experiència pugui agafar forces, confiança i ànims per començar a caminar.

La meva va ser una d'aquelles malalties anomenades autoimmunes, on el sistema immunitari ataca a les cèl·lules del teu propi organisme. Era el 2005, després d'un viatge a l'Índia i una època professional i personal força agitada. Vaig començar a perdre molt pes, agafar febres, problemes infecciosos, dolors articulars, esgotament extrem... iniciàrem un periple per metges i hospitals sense que se'm pogués dir què era el que m'estava passant.

Please reload

Aura Ioga C/ Pompeu Fabra 13 2n 2 08242 Manresa

Telèfon 938720951

  • Gris Icono de Instagram
  • Grey Facebook Icon