RETIR "ANTAR MOUNA" EL SILENCI INTERIOR

 

Amb Danilo Hernández

 

GUIA DANILO HERNANDEZ

Danilo Hernández va començar la pràctica del ioga de forma autodidacta als 16 anys.

Deixeble de Sw. Satyananda i Sw. Niranjanananda. Dedicat a la ensenyament de l'ioga des de 1975. Actualment dirigeix "Bindu" Escola de Ioga de Chamartín, a Madrid.

És professor de ioga titulat per la "Sivananda Yoga Vedanta Forest Academy "del Quebec, Canadà, en 1975. Des de 1984 roman vinculat a la Bihar School of Ioga de Munger, Índia.

El 1993 va ser reconegut com Yogacharya (mestre de ioga) per la Bihar School of Ioga i l'International Yoga Fellowship Movement.

Des de fa anys, dirigeix ​​regularment cursos i seminaris de ioga a diferents ciutats espanyoles i de Sud-amèrica.

És autor de el llibre "Claus del Yoga", obra de gran interès per oferir una síntesi completa dels ensenyaments del ioga, exposades de manera sistemàtica, objectiva i clara.

Swami Digambarananda destaca per la seva gran precisió, profunditat i sentit de l'humor. L'enfocament realista que ofereix sobre el ioga permet que la pràctica de l' ioga pugui reflectir-se en la nostra vida quotidiana, projectant-se en tot el que fem i vivim.

1/1

"Quan la ment està en silenci i en pau, es fa molt poderosa. Pot arribar a ser un receptor de la felicitat i la vida, que permet la saviesa, per convertir-se en un flux espontani d'expressió d'alegria i harmonia. No obstant això, aquest silenci interior no pot sorgir si bé hi ha un flux continu de pensaments pertorbadors i emocions. Tot aquest soroll interior de pensaments i emocions ha de ser remogut abans que un pugui realment experimentar el so sense so del silenci interior ".

Swami Satyananda Saraswati

 

El terme Antar Mouna significa Silenci Interior, i vol expressar l'estat meditatiu, que és la font de la serenitat, la comprensió profunda, la creativitat i l'experiència de l'Ésser.

El Silenci Interior "Antar mouna" és una tècnica bàsica de meditació, molt apropiada per a les persones que comencen a investigar el seu món interior i per als que volen descobrir l'immens potencial que tot ésser humà conté en si mateix. Quan es practica Silenci Interior "Antar Mouna", les impressions mentals negatives, conegudes com "samskaras" surten a la superfície, i és llavors quan tenim l'oportunitat de confrontar conscientment i de neutralitzar-se definitivament.

Aquesta practica té un alt valor terapèutic que la converteix en un remei molt eficaç per purificar la ment de manera sistemàtica i solucionar tot tipus de problemes psicològics. La tècnica està dissenyada en sis fases, que constitueixen una seqüència completa d'interiorització, concentració i meditació (pratyahara, dharana i dhyana). A través d'aquests passos es realitza un procés de purificació mental, que donarà lloc a la inefable experiència del Silenci Interior.

 

DATES

Programa Residencial

De dissabte 29 de maig a les 9h

a diumenge 30 de maig a les 14h

 

PROGRAMA

Dissabte 29

9.15 a 13.15 Seminari

13.30 Dinar

16 a 20h Seminari

20.15 Sopar

21.45 a 23h Pràctica

 

Diumenge 30

7.30 a 8.25h Pràctica

8.30 Esmorzar

9.15 a 13.15 Seminari

13.30 Dinar (Cal reservar, suplement de 15 euros)​

 

PREUS

General 250 euros.

Alumnes d'Aura Ioga 230 euros.

Alumnes de l'escola de formació de professors 200 euros.

+ 15 euros per qui vulgui quedar-se a dinar diumenge.

 

INSCRIPCIONS

Les places són limitades, tenen prioritat els alumnes de l'escola de formació de professors, la resta de places s'atorgaran per ordre d'iscripció. Demanem fer les inscripcions a través auraioga@auraioga.cat