top of page

 

RETIR "ANTAR MOUNA" EL SILENCI INTERIOR

 

Amb Danilo Hernández

 

GUIA DANILO HERNANDEZ

Danilo Hernández va començar la pràctica del ioga de forma autodidacta als 16 anys.

Deixeble de Sw. Satyananda i Sw. Niranjanananda. Dedicat a la ensenyament de l'ioga des de 1975. Actualment dirigeix "Bindu" Escola de Ioga de Chamartín, a Madrid.

És professor de ioga titulat per la "Sivananda Yoga Vedanta Forest Academy "del Quebec, Canadà, en 1975. Des de 1984 roman vinculat a la Bihar School of Ioga de Munger, Índia.

El 1993 va ser reconegut com Yogacharya (mestre de ioga) per la Bihar School of Ioga i l'International Yoga Fellowship Movement.

Des de fa anys, dirigeix ​​regularment cursos i seminaris de ioga a diferents ciutats espanyoles i de Sud-amèrica.

És autor de el llibre "Claus del Yoga", obra de gran interès per oferir una síntesi completa dels ensenyaments del ioga, exposades de manera sistemàtica, objectiva i clara.

Swami Digambarananda destaca per la seva gran precisió, profunditat i sentit de l'humor. L'enfocament realista que ofereix sobre el ioga permet que la pràctica de l' ioga pugui reflectir-se en la nostra vida quotidiana, projectant-se en tot el que fem i vivim.

"Quan la ment està en silenci i en pau, es fa molt poderosa. Pot arribar a ser un receptor de la felicitat i la vida, que permet la saviesa, per convertir-se en un flux espontani d'expressió d'alegria i harmonia. No obstant això, aquest silenci interior no pot sorgir si bé hi ha un flux continu de pensaments pertorbadors i emocions. Tot aquest soroll interior de pensaments i emocions ha de ser remogut abans que un pugui realment experimentar el so sense so del silenci interior ".

Swami Satyananda Saraswati

 

El terme Antar Mouna significa Silenci Interior, i vol expressar l'estat meditatiu, que és la font de la serenitat, la comprensió profunda, la creativitat i l'experiència de l'Ésser.

El Silenci Interior "Antar mouna" és una tècnica bàsica de meditació, molt apropiada per a les persones que comencen a investigar el seu món interior i per als que volen descobrir l'immens potencial que tot ésser humà conté en si mateix. Quan es practica Silenci Interior "Antar Mouna", les impressions mentals negatives, conegudes com "samskaras" surten a la superfície, i és llavors quan tenim l'oportunitat de confrontar conscientment i de neutralitzar-se definitivament.

Aquesta practica té un alt valor terapèutic que la converteix en un remei molt eficaç per purificar la ment de manera sistemàtica i solucionar tot tipus de problemes psicològics. La tècnica està dissenyada en sis fases, que constitueixen una seqüència completa d'interiorització, concentració i meditació (pratyahara, dharana i dhyana). A través d'aquests passos es realitza un procés de purificació mental, que donarà lloc a la inefable experiència del Silenci Interior.

 

DATES

Programa Residencial

De dissabte 29 de maig a les 9h

a diumenge 30 de maig a les 14h

 

PROGRAMA

Dissabte 29

9.15 a 13.15 Seminari

13.30 Dinar

16 a 20h Seminari

20.15 Sopar

21.45 a 23h Pràctica

 

Diumenge 30

7.30 a 8.25h Pràctica

8.30 Esmorzar

9.15 a 13.15 Seminari

13.30 Dinar (Cal reservar, suplement de 15 euros)​

 

PREUS

General 250 euros.

Alumnes d'Aura Ioga 230 euros.

Alumnes de l'escola de formació de professors 200 euros.

+ 15 euros per qui vulgui quedar-se a dinar diumenge.

 

INSCRIPCIONS

Les places són limitades, tenen prioritat els alumnes de l'escola de formació de professors, la resta de places s'atorgaran per ordre d'iscripció. Demanem fer les inscripcions a través auraioga@auraioga.cat

bottom of page