top of page

 

ACTIVITATS

 
Invertint en el ben estar del sistema

Una bona pràctica del ioga és eficaç en problemes de mal d'esquena, asma, irregularitats intestinals, migranyes, desajustos del sistema immunitari, estrès, angoixa, depressió, insomni així com en altres trastorns psicosomàtics.

La paraula Ioga significa 'unió', amb un mateix, entre cos i ment i amb el tot. 

A Aura Ioga treballem el 'Yoga Integral', fent un enfoc complert, propi i adaptat a les demandes del ritme de vida actual. 'Hatha Yoga' treballa el cos físic i la respiració, 'Raja Yoga' la concentració i la ment, 'Kundalini Yoga' l'energia, 'Mantra Yoga' la vibració a través del so i 'Gñana Yoga' el coneixement.

Comencem amb moviments i posicions que es coordinen amb la respiració. Potenciant l'elasticitat, tonificació i capacitat pulmonar, desbloquejant el cos i regenerant la pròpia energia.

A mesura que es va aprofundint, el ioga permet passar del cos físic al nivell mental i emocional. Eduquem la ment perquè es mantingui en el present; 'aquí i ara'. Amb la relaxació i meditació conscients, els conflictes emocionals es van resolent en un estat d'equilibri i pau amb un mateix

bottom of page