top of page

 

IOGA I MINDFULNESS

IOGA I MINDFULNESS A LES ESCOLES

Sovint els infants acumulen tensions que manifesten en forma d’agressivitat, esclats d’ira o sensibilitat emocional. El ioga i el MF també permeten el treball amb les emocions i els sentiments, afavorint a la pau interior i equilibri intern, podent millorar les relacions amb els altres, afavorint l’autoestima i la capacitat d’escoltar-se i escoltar.

Mostrar als infants la possibilitat d’utilitzar els seus propis recursos interns per poder fer front a les situacions del dia a dia, és la millor educació que els hi podem donar.

IOGA I MINDFULNESS A LES EMPRESES

La pràctica del ioga i de la meditació, aporta eines que faciliten l'equilibri i la salut mental i emocional de les persones. Aquesta proposta es tracta d'oferir aquestes eines a les empreses, desplaçant personal del nostre equip per dirigir les sessions in situ, als seus llocs de treball, per tal de facilitar un espai d’autocura als treballadors, invertint en la salut física i mental de les persones, així com afavorint entorns laborals més amables i col·laboradors, millorant el treball en equip i minimitzant els efectes de l’estrès laboral.

Please reload

bottom of page