top of page

 
ALBA SANTFELIU
 

WhatsApp Image 2021-06-07 at 13.21.39.jp

L’any 2000 vaig decidir apuntar-me a Aura Ioga aconsellada per la meva mare, que en aquells moments venia al centre i segons ella el ioga feia molt per a mi. Realment ho va encertar.

Qui m’ho hauria dit que amb el pas dels anys retornaria a allà a fer la formació de professora (AEPY-2006-10).

 

L’any 2000 vaig decidir apuntar-me a Aura Ioga aconsellada per la meva mare, que en aquells moments venia al centre i segons ella el ioga feia molt per a mi. Realment ho va encertar. De fet ja de petita havia fet ioga amb la Rosalia, qui era la masovera de casa, i a qui sempre li agrairé haver-me iniciat en la pràctica, i recordo també haver anat amb ella a les Oliveres a fer ioga en una ocasió. Qui m’ho hauria dit que amb el pas dels anys retornaria a allà a fer la formació de professora (AEPY 2006-2010).

 

Al decidir-me a fer la formació en aquell moment vital ho vaig veure més com una necessitat de creixement personal, sense gaires aspiracions a ser professora. La vida a vegades et porta per camins que malgrat potser en un inici penses que no ho hauries dit mai, en el fons hi ha alguna cosa que et diu que sí, que hi has de ser, i així ha estat en el meu cas. El ioga és una de les úniques coses, a part de la música, de les moltes que he començat i amb les que encara segueixo, i n’he fet moltes de coses...

 

Des de l’any 2012 vaig començar a impartir classes de ioga a Aura Ioga, fins el dia d’avui. He fet classes d’infants, adolescents, embarassades, famílies, cursos d’introducció al ioga així com classes de meditació utilitzant la música com a canal per explorar-se, sentir, descobrir, ressonar, integrar...  a més de classes de ioga pel públic adult. A part d’Aura Ioga he treballat en varis centres de ioga de la comarca, empreses i escoles.

 

Des del curs 2017 fins a dia d’avui, formo part de l’equip de docents del projecte Lotus, dirigit per Aula Aura amb el suport de l’Ajuntament de Manresa dins del projecte estratègic Manresa 2022, fent intervenció a primària i secundària. El projecte pretén apropar a l’alumnat a l’autoconeixement, a nivell físic, mental i emocional, a partir de tècniques de transformació interior amb la pràctica del ioga, de la psicologia i del mindfulness.

bottom of page